Η ΑΕΚ κάνει «κονέ» για ξένο προπονητή

Η ΑΕΚ κάνει «κονέ» για ξένο προπονητή

Ανοιξε δίαυλο με μανατζερικά κανάλια η ΑΕΚ για την θέση του προπονητή και ψάχνει στα ξένα. Για παν ενδεχόμενο...

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει μπροστά του μια σπουδαία πρόκληση, να φέρει ακόμη ένα τρόπαιο στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αν το καταφέρει στις 11 Μαϊου κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, θα είναι το δεύτερο Κύπελλο που κατακτά και συνολικά ο τρίτος τίτλος του με τον Δικέφαλο.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι όπως έχουμε καταγράψει ξανά από το «to10», ότι στην ΑΕΚ δεν είναι πεπεισμένοι όλοι για τον Χιμένεθ. Υπάρχουν φωνές πέριξ του Δημήτρη Μελισσανίδη που δεν είναι ικανοποιημένοι με τον Ισπανό τεχνικό και υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί να χτίσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν. Αυτές τις φωνές μέχρι στιγμής ο Μελισσανίδης τις ακούει, τις μελετά και εν καιρώ θα αποφασίσει. Δηλαδή, πολύ σύντομα… Θα περιμένει σίγουρα και το αποτέλεσμα του τελικού με τον ΠΑΟΚ και θα αποφασίσει για τον Μανόλο.

Την ίδια ώρα το περιβάλλον της ΑΕΚ… ψάχνεται. Ανοιξε δίαυλο με μανατζερικά κανάλια για να είναι έτοιμη η ομάδα αν χρειαστεί να ψάξει προπονητή. Και υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις ξένων προπονητών που ενδιαφέρουν πολύ το κλαμπ. Η Ενωση θα συνεχίσει τις επαφές, θα κρατά… ζεστούς του συγκεκριμένους προπονητές και αν χρειαστεί θα κινηθεί.

Προφανώς και η απόφαση δεν θα παρθεί τώρα. Ο Χιμένεθ συνεργάζεται με τον Νίκο Λυμπερόπουλο σε κάποια θέματα και ο Ισπανός προπονητής είναι πάντα έτοιμος για την ΑΕΚ και το έχει αποδείξει, αρκεί να ικανοποιηθεί σε συγκεκριμένα θέματα όπως και στα μεταγραφικά. Τώρα μένει να φανεί και αν η ΑΕΚ έχει πειστεί ότι ο Μανόλο είναι αυτός που της… κάνει για το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ