Άρης: Με τον «Φέτφα» οι «μαέστροι» έγιναν 11!

Άρης: Με τον «Φέτφα» οι «μαέστροι» έγιναν 11!

Τους 11 διαφορετικούς δημιουργούς έφτασε ο Άρης μετά και την ασίστ του Γιάννη Φετφατζίδη για το 2-1 επί του Παναιτωλικού. Στις 19 οι τελικές πάσες που έχουν μοιράσει συνολικά οι κιτρινόμαυροι μετά από 29 αγωνιστικές.

Μπορεί το ρόστερ του Άρη να χρειάζεται ενίσχυση στην θέση του επιθετικού, όμως η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει καταφέρει να γίνει αρκετά αποτελεσματική στο σκοράρισμα.

Κι αυτό διότι όχι μόνο διαθέτει περιφερειακούς παίκτες που έχουν έφεση στο σκοράρισμα (Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί, Λάρσον, Μαρτίνες, Ματίγια), αλλά και γιατί διαθέτει ποδοσφαιριστές που έχουν τη δυνατότητα να «σερβίρουν» στους συμπαίκτες τους.

Οι παραπάνω, και επιπροσθέτως οι Μανώλης Τζανακάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάρτιν Τόνσο, Μπρούνο Γκάμα (εκτός εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού) και Αλεξ Μενέντεθ (έχει δοθεί δανεικός) έχουν μοιράσει από τουλάχιστον μία τελική πάσα.

Για τελευταίο αφήσαμε τον Γιάννη Φετφατζίδη ο οποίος είναι και ο τελευταίος χρονικά πασέρ του Αρη, καθώς ήταν εκείνος που «σέρβιρε» την αστίστ στον Γιουνές ώστε ο Τυνήσιος να κάνει το 2-1 στη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο την περασμένη αγωνιστική.

Ετσι ο 28χρονος, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έγινε ο 11ος «μαέστρος» για τον φετινό Άρη ο οποίος έχει μοιράσει συνολικά 19 ασίστ. Ένας απολογισμό που έχει συμβάλλει στα συνολικά 39 γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα, η οποία είναι η 5η καλύτερη επίθεση.

Πρώτος «μαέστρος» για τον «Θεό του πολέμου» είναι ο Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος εκτός από τα τρία γκολ που έχει πετύχει έχει μοιράσει και 4 ασίστ.

Ιδιο αριθμό τελικών πασών έχει δώσει όμως και ο Ντιγκινί  με τον Γάλλο να μετράει και έξι γκολ. Στην 3η θέση της κατάταξης φιγουράρει ο Τζανακάκης που είναι δεξιός μπακ. Κάτι πολύ σημαντικό καθώς βλέπουμε πως υπάρχει δημιουργία και από αμυντικό ποδοσφαιριστή του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ