Αμπουμπακαρί: 10 χρόνια μετά τον ΠΑΟΚ συνεχίζει στη Χέλσινγκμποργκ!

Αμπουμπακαρί: 10 χρόνια μετά τον ΠΑΟΚ συνεχίζει στη Χέλσινγκμποργκ!

Ο Γκανέζος χαφ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο σουηδικό πρωτάθλημα, καθώς μετά την Ατβίταμπεργκ και τη Χάκεν συνεχίζει στη Χέλσινγκμποργκ

Πριν δύο περίπου εβδομάδες, για την 3η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος η Χέλσινγκμποργκ κέρδισε με 2-1 τη Χάμαρμπι. Κοιτάζοντας τον πίνακα των σκόρερ βρήκαμε ένα γνωστό όνομα. Ο Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους νικητές.

Τον θυμάστε;

Ο Αμπουμπακαρί είχε περάσει από τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2009-10, όταν ήταν στο πικ της καριέρας του. Ο Δικέφαλος τον είχε αποκτήσει ως μεγάλο ταλέντο από τον Πανσερραϊκό αλλά δε δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες.

Ο Γκανέζος χαφ είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Φέγενορντ.

Πλέον στα 33 του χρόνια (είναι γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου 1986) συνεχίζει την καριέρα του στη σουηδική Χέλσινγκμποργκ.

Ο Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί στον ΠΑΟΚ έπαιξε μόλις ένα επίσημο παιχνίδι, στις 30 Αυγούστου 2009 στη νίκη με 3-0 επί του Λεβαδειακού. Είχε παίξει και στα φιλικά της προετοιμασίας του 2009 (με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος), αλλά καθώς δεν βρήκε χώρο στον Δικέφαλο (που είχε στα χαφ τότε τους Γκαρσία, Βιτόλο, Φωτάκη, Σορλέν και Ίβιτς) πήγε δανεικός σε Λεβαδειακό, Πανσερραϊκό και Λάρισα. Τη σεζόν 2011-12 συνέχισε στη Δόξα Δράμας και έπειτα βρήκε καταφύγιο στη Σουηδία καθώς πριν μετακομίσει τον Ιανουάριο του 2018 στη Χέλσινγκμποργκ (με την οποία έχει 4 γκολ και 2 ασίστ σε 34 συμμετοχές) είχε παίξει σε Ατβίνταμπεργκ και Χάκεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ