Ολυμπιακός: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπεργκ»

Ολυμπιακός: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπεργκ»

Οι Ερυθρόλευκοι διέψευσαν κατηγορηματικά τα ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες ώρες και ανέφεραν ότι διαπραγματεύονται για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ.

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που τους ενέπλεκαν με τον Μάρκους Μπεργκ προχώρησαν το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκαθάρισαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι δεν διαπραγματεύονται για τον διεθνή Σουηδό επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την Αλ Αΐν και στο παρελθόν είχε περάσει από την Ελλάδα με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπεργκ», τόνιζαν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες, βάζοντας τέλος στη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες, χωρίς λόγο και ουσία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που οι Ερυθρόλευκοι διαψεύδουν δημοσιεύματα, που τους εμφάνιζαν να ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση του Σκανδιναβού στράικερ. Κάτι αντίστοιχα είχαν κάνει και στο τέλος του Μαρτίου, όταν επίσης είχαν ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον Σουηδό επιθετικό.

Εντούτοις, το όνομα του Μπεργκ επέστρεψε και πάλι στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο, μετά τη δημοσίευση του εν λόγω ρεπορτάζ. Η απάντηση των Πειραιωτών, ωστόσο, για άλλη μία φορά ήταν άμεση και ξεκάθαρη. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπεργκ», ανέφεραν χαρακτηριστικά…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ