«Μπάσιμο» γερμανικής ομάδας για Μπουσούλατζιτς

«Μπάσιμο» γερμανικής ομάδας για Μπουσούλατζιτς

Η Ντάρμσταντ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 28χρονο μέσο του Ατρομήτου, ο οποίος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου.

Τα… δίχτυα της στην ελληνική αγορά και συγκεκριμένα στον Ατρόμητο έχει ρίξει η Ντάρμσταντ, με τη γερμανική ομάδα να επιθυμεί την απόκτηση του Άζερ Μπουσούλατζιτς.

Το συμβόλαιο του 28χρονου μέσου με την ομάδα του Περιστερίου ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου και η Ντάρμσταντ βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του, προκειμένου να μετακομίσει μόνιμα στη Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει «γάμος».

Ο Άζερ Μπουσούλατζιτς ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2017 και αυτά τα δυο χρόνια που αγωνίστηκε στον Ατρόμητο κατέγραψε συνολικά 29 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ.

Όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ατρόμητο και από τη νέα σεζόν θα παίζει στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου με τα χρώματα της Ντάρμσταντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ