Η κάλυψη της ΑΜΚ στον ΠΑΟ

Η κάλυψη της ΑΜΚ στον ΠΑΟ

Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό κλείνει και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλαφούζος έχει βάλει 4,5 εκατ. ευρώ.

Στις 28 Φεβρουαρίου είχε προκηρυχθεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό ύψους έξι εκατ. ευρώ. Μία αύξηση που έγινε για να μπει ρευστό από τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο και να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους τελευταίους διακανονισμούς, προκειμένου να πάρει την άδεια.

Πρόκειται για μία αύξηση εξπρές δύο μηνών. Αυτή θεωρητικά κλείνει, απλώς λόγω των εορτών, ενδεχομένως να έχει μία μικρή παράταση δύο-τριών ημερών. Οι πληροφορίες που έρχονται από την ΠΑΕ είναι ότι ο Αλαφούζος έχει καλύψει σε ένα μεγάλο μέρος την Αύξηση με ένα ποσό κοντά στα 4-4,5 εκατ. ευρώ.

Αυτό θα γίνει γνωστό σε μικρό χρονικό διάστημα κι αν επιβεβαιωθούν οι πηγές, τότε σε διάστημα σχεδόν δέκα μηνών, με τις τρεις προηγούμενες δηλαδή ΑΜΚ που έγιναν, ο νυν μεγαλομέτοχος (ίσως και με κάποια βοήθεια από τρίτο) θα έχει βάλει στην ΠΑΕ σχεδόν 30 εκατ. ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, τώρα που κλείνει η αγωνιστική σεζόν και η οικονομική της χρήση, θα πρέπει ο Αλαφούζος να ενημερώσει τον κόσμο για το ύψος των χρεών της ΠΑΕ και τα επόμενα βήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ