ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Μεγάλη εμφάνιση του Δικεφάλου του Βορρά που διέσυρε τον Παναθηναϊκό με 4-0, στην κατάμεστη Τούμπα με τον Πέλκα να ξεχωρίζει με δύο πανέμορφα γκολ.

Ο ΠΑΟΚ ασέλγησε πάνω στο πτώμα του Παναθηναϊκού κερδίζοντας με 4-0, έχοντας σε πολύ μεγάλη ημέρα τον Δημήτρη Πέλκα.

Πασχαλάκης: Ελάχιστες φορές χρειάστηκε να επέμβει. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν θεατής.

Μάτος: Ο Βραζιλιάνος αμυντικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αρκέστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα. Πήρε ελάχιστες πρωτοβουλίες και πλέον δείχνει πως είναι απόφαση.

Βαρέλα: Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην απείλησε ιδιαίτερα, είχε όμως σωστές τοποθετήσεις. Έβγαινε πρώτος στην μπάλα, ενώ στις στημένες φάσεις εξαφάνισε τον Μολέντο.

Μαλεζάς: Στην επιστροφή στην ενδεκάδα έπειτα από αρκετό καιρό για αγώνα πρωταθλήματος, ο «Μάλε» έδειξε την ετοιμότητα του.

Κρέσπο: Ο Ισπανός αμυντικός στο νέο του ρόλο τα πήγε καλά. Δεν δέχθηκε πολύ πίεση από την πλευρά του και έδειξε πως είναι ένας παίκτης εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή.

Μαουρίτσιο: Στην επάνοδο του από τον τραυματισμό του, ο Βραζιλιάνος ήταν φανερό ότι ψαχνόταν στον αγωνιστικό χώρο για να βρει τα πατήματα του.

Κάνιας: Ο Ισπανός μέσο έκανε πάρα πολλά λάθη, κόβοντας τις επιθέσεις του ΠΑΟΚ δίνοντας την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να πάρει «ανάσες» και να ανακτήσει κατοχή της μπάλας.

Πέλκας: Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ και σήμερα. Πέτυχε δύο όμορφα γκολ δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Οι σκάουτερ που βρέθηκαν στην Τούμπα σίγα θα έτριβαν τα μάτια τους από αυτά που έβλεπαν από τον 24χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό.

Λημνίος: Ο Ινσούα που ήταν ο προσωπικός του αντίπαλος, μπήκε επιθετικά απέναντι του. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδειξε να έχει προβλήματα ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο πήρε τα πάνω του και πάτησε αρκετές φορές την περιοχή του Παναθηναϊκού.

Μακ: Ο Σλοβάκος βρισκόταν σχεδόν συνέχεια ανάμεσα σε δυο αμυντικούς που τοποθέτησε στην πλευρά του ο Ουζουνίδης. Κλείστηκε χωρίς ιδιαίτερο λόγο, έχοντας κακές επιλογές. Θα μπορούσε να είχε αποφύγει την κόκκινη, όμως τα νεύρα τον πρόδωσαν

Κουλούρης: Κινήθηκε κυρίως εκτός περιοχής, έδωσε πολλές μονομαχίες με τους Μολέντο και Κουτρουμπή που είχαν… υψομετρική διαφορά. Ξόδεψε πολύ ενέργεια στο πρέσινγκ. Εκτέλεσε ψύχραιμα το πέναλτι και πέτυχε το τρίτο το γκολ του φέτος

Τσίμιροτ: Εμφανώς βελτιωμένη η εικόνα της μεσαία γραμμής του ΠΑΟΚ, με τον Βόσνιο στο παιχνίδι. Πολύ καλύτερη χημεία του Βόσνιου με τον Μαουρίσιο.

Πρίγιοβιτς: Μια φορά πήρε την μπάλα στα πόδια του και μάλιστα εντός περιοχής και ο Σέρβος φορ σκόραρε, επιστρέφοντας στα γκολ μετά από αρκετό καιρό εντός Τούμπα.

Κάμπος: Παρά το γεγονός ότι έπαιζε σε μια θέση άγνωστη για αυτόν και με ανάποδο πόδι, τα πήγε εξαιρετικά. Είχε σωστές τοποθετήσεις και έδωσε κάλυψη στον Μακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ