Γιατί αισιοδοξούν στην ΑΕΚ για Μπογέ

Γιατί αισιοδοξούν στην ΑΕΚ για Μπογέ

Τι κάνει τους ανθρώπους της Ένωσης να εμφανίζονται –συγκρατημένα- αισιόδοξοι πως ο Αργεντινός επιθετικός θα προλάβει τον τελικό του κυπέλλου

Ο Λούκας Μπογέ «μετρίασε» τη χαρά των ανθρώπων της ΑΕΚ για την εντυπωσιακή νίκη-πρόκριση στη Λαμία, καθώς ο τραυματισμός του προκάλεσε έντονη ανησυχία στην ομάδα. Η διάγνωση για τον Αργεντινό άσο ανέφερε πως έχει υποστεί μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού, χωρίς προς το παρόν να μπορούν να γίνουν ακριβείς υπολογισμοί για το διάστημα απουσίας του.

Ο Μπογέ έχει ήδη ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπείας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας η κατάστασή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει. Ουσιαστικά ο Αργεντινός επιθετικός θα δώσει αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμος για τον τελικό κυπέλλου, ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ θα χρειαστεί κάθε παίκτη της, πόσω μάλλον έναν από τους πλέον καθοριστικούς στο τελευταίο καλό διάστημα της ομάδας.

Ο 23χρονος άσος αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του για τις Γιορτές του Πάσχα δείχνοντας αισιόδοξος πως θα τα καταφέρει και θα κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο. Μια μάχη που δεν είναι εύκολη, όμως ο Μπογέ έχει αποδείξει πως είναι νικητής. Ο άσος της ΑΕΚ κατάφερε να ανατρέψει τις εκτιμήσεις το καλοκαίρι, όταν προέκυψε το πρόβλημα στους κοιλιακούς του και απέφυγε το χειρουργείο. Κάτι που δεν συνηθίζεται, σε τέτοιου είδους τραυματισμούς.

Ο Μπογέ όμως με πείσμα και σκληρή δουλειά επέστρεψε στη δράση ακολουθώντας εντατικό πρόγραμμα θεραπείας και το ίδιο φιλοδοξεί να πράξει και τώρα. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες συμμετοχής του Αργεντινού επιθετικού στον τελικό του κυπέλλου είναι μοιρασμένες. Όμως το γεγονός πως ο Μπογέ έχει γερή κράση ως οργανισμός, κάνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ αισιόδοξους πως θα βρίσκεται στην αποστολή για το μεγάλο παιχνίδι. Κάτι που πάντως αναμένεται να φανεί προς το τέλος της εβδομάδας, όταν και θα γίνει μια επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ