Παναθηναϊκός: Θέλουν να παραμείνουν Κουλιμπαλί και Μουνιέ

Παναθηναϊκός: Θέλουν να παραμείνουν Κουλιμπαλί και Μουνιέ

Ουσμάν Κουλιμπαλί και Αντονί Μουνιέ φέρονται διατεθειμένοι να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό ελλείψει προτάσεων από το εξωτερικό. Ποια η στάση των «πράσινων».

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως έχουμε στον Παναθηναϊκό, από πλευράς παικτών τουλάχιστον. Συγκεκριμένα οι Ουσμάν Κουλιμπαλί και Αντονί Μουνιέ, που έμοιαζαν τελειωμένοι από το «τριφύλλι» δεν βρήκαν τις προτάσεις που περίμεναν και σύμφωνα με δημοσιεύματα επιθυμούν πλέον να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό.

Ο Αφρικανός που εδώ και καιρό δεν είχε απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης και φαινόταν πως ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες αλλά με την αναμενόμενη για εκείνον πρόταση να μην έρχεται, πλέον φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά να δεχθεί την πρόταση του Παναθηναικού και να παραμείνει στην ομάδα. Όσον αφορά στον Γάλλο παρουσιάζεται έτοιμος ακόμη και να δεχθεί μείωση αποδοχών στα μισά χρήματα ώστε να μείνει.

Πλέον το θέμα εξαρτάται αποκλειστικά από τον σύλλογο και κυρίως τον Γιώργο Δώνη και το κατά πόσο τους θέλει στο ρόστερ με τις εξελίξεις πάντως να αναμένονται άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ