Απομακρύνουν τα βαρίδια για τους παίκτες που θέλουν

Απομακρύνουν τα βαρίδια για τους παίκτες που θέλουν

Ο Νίκος Νταμπίζας αναλαμβάνει άμεσα να απομακρύνει τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, ώστε να περισσέψουν χρήματα για τις τέσσερις μεταγραφές που αποτελούν προτεραιότητα.

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και φυσικά δεν θα παίξει και ρόλο στην περιβόητη αξιολόγηση, που επικαλούνται συνεχώς στον Παναθηναϊκό.

Είναι φανερό ποιοι παίκτες υπολογίζονται και ποιοι όχι. Ο Νίκος Νταμπίζας σε συνεννόηση με τον Γιώργο Δώνη, θα αρχίσει να τρέχει άμεσα τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο και τα δύο θέματα που θα επιδιώξει να διευκρινίσει άμεσα είναι τι θα γίνει με τους Κουλιμπαλί, Άλτμαν.

Ο πρώτος δεν έχει απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης, αλλά δεν έχει βρει και κάτι αξιόλογο στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο τεχνικός διευθυντής κι ο προπονητής θα πρέπει να γνωρίζουν το συντομότερο αν θα μείνει ο Αφρικανός, για να διαπιστώσουν τις οικονομικές δυνατότητες που θα έχουν για έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό. Είναι προφανές, παράλληλα, ότι αν δεν μείνει μπορεί να χρειαστεί να κινηθούν για δύο στόπερ, ανάλογα με το πορτοφόλι τους.

Η δεύτερη περίπτωση του Άλτμαν επίσης είναι σημαντική. Εκτός του ότι έχει υψηλό μπάτζετ, στον Παναθηναϊκό καλούνται να ξεκαθαρίσουν αν πιστεύουν ότι μπορεί να βοηθήσει ή είναι προτιμότερο να προχωρήσουν στο διαζύγιο, με τη μικρότερη δυνατή αποζημίωση και την αντικατάστασή του με έναν πιο ποιοτικό παίκτη, που θα μπορέσει να έχει γεμάτη σεζόν και καλύτερους αριθμούς σε γκολ και ασίστ.

Ο Νταμπίζας θέλει επίσης να δει τι μπορεί να εξοικονομήσει από τους Μουνιέ, Οικονόμου, Τζανδάρη, οι οποίοι έχουν έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου, αλλά βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Παρελθόν θ’ αποτελέσει ο Κάτσε και ο Σιφναίος κι επίσης θα παρθεί απόφαση για το μέλλον των Στάικου, Βέργου, Παντελάκη, Κότσαρη. Είναι σημαντικό για τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού» ν’ απομακρυνθούν όσοι παίκτες θεωρούνται βαρίδια στο ρόστερ και όσοι κριθεί ότι δεν έχουν να δώσουν κάτι περισσότερο στην ομάδα.

Θα είναι ό,τι καλύτερο για τους «πράσινους» να ξεκαθαρίσουν όλες αυτές οι υποθέσεις το αργότερο έως το τέλος Μαϊου ή τα μέσα Ιουνίου, προκειμένου να έρθουν τουλάχιστον τέσσερις ποιοτικοί παίκτες, που θέλει οπωσδήποτε ο Γιώργος Δώνης. Οι προτεραιότητες είναι γνωστές. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει σε κάθε γραμμή έναν ποδοσφαιριστή με ηγετικά χαρακτηριστικά. Στόπερ, χαφ, εξτρέμ, επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ