«Οι μεγάλες επιτυχίες του ΠΑΟΚ μόλις άρχισαν…» (vid)

«Οι μεγάλες επιτυχίες του ΠΑΟΚ μόλις άρχισαν…» (vid)

Ο Ράντε Πάπριτσα μίλησε για τη φετινή κατάκτηση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ και έκανε τις ευχές του για το μέλλον.

Πολλές φορές δεν χρειάζεται χρόνος για να δεθείς συναισθηματικά με κάτι. Μπορεί να είναι ένας… έρωτας με την πρώτη ματιά. Μπορεί να είναι κάτι έντονο που διαρκεί λίγο. Το σίγουρο είναι ότι ο Ράντε Πάπριτσα από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον ΠΑΟΚ, κατάλαβε ότι ο Δικέφαλος θα γίνει σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

Ήρθε στην ομάδα το 1984 και έμεινε μέχρι το 1986, προλαβαίνοντας να αγωνιστεί σε 41 παιχνίδια και να σκοράρει επτά γκολ. Παρόλα αυτά κατάφερε να βάλει την υπογραφή του στο δεύτερο πρωτάθλημα του Δικεφάλου, το 1985.

Έκανε γενικά μία εξαιρετική σεζόν και πέτυχε το υπέροχο και αξέχαστο γκολ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, με το οποίο ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 0-1 και έκανε σημαντικό βήμα για τον τίτλο.

Ο Ράντε Πάπριτσα αποκαλύφθηκε μέσω του PAOK TV. Μίλησε για τις ομοιότητες και τις διαφορές της ομάδας του 85′ με τη φετινή, οι παρουσία των ξένων παικτών, το δέσιμο με τον Δικέφαλο, ο Αλεξάνταρ Πρίγιoβιτς και τέλος έκλεισε με τις ευχές του για τα 93 χρόνια ΠΑΟΚ.

«Οι μεγάλες επιτυχίες του ΠΑΟΚ μόλις άρχισαν! Τώρα πρέπει να πετύχει περισσότερα πράγματα και στην Ευρώπη. Με την παρουσία του Σαββίδη έχει τις δυνατότητες να έχει επιτυχίες και εκτός Ελλάδας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ