Ο Ουσίγιος βάζει το «χέρι του στην φωτιά» για Κούτρη

Ο Ουσίγιος βάζει το «χέρι του στην φωτιά» για Κούτρη

Ο τεχνικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ πιέζει την διοίκηση του αγγλικού συλλόγου για την απόκτηση του 24χρονου μπακ. Γιατί ο Ισπανός θεωρεί ιδανικό τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού και πόσα χρήματα μπορούν να δώσουν τα «σφυριά»

Όταν ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη, ο Μάριο Ουσίγιος ήταν τεχνικός διευθυντής στους ερυθρόλευκους. Δεν γνώριζε βέβαια τότε τον νεαρό μπακ, αλλά συγκράτησε το όνομα του και σχεδόν δύο χρόνια μετά, ο διεθνής αμυντικός των ερυθρόλευκων εμφανίζεται από τον αγγλικό Τύπο ως πρώτος μεταγραφικός στόχος των «σφυριών».

Και η αλήθεια είναι πως η Γουέστ Χαμ όντως έχει πολύ ψηλά τον Κούτρη στην μεταγραφική της ατζέντα και το αξιοσημείωτο έχει να κάνει με την άποψη που έχει μεταφέρει ο Ουσίγιος στους ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο Αργεντινός όχι μόνο έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Κούτρη, αλλά πιέζει όσο μπορεί ώστε να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ουσίγιος έχει κάνει λεπτομερή ανάλυση του αγωνιστικού προφίλ του Κούτρη στον τεχνικό των λονδρέζων, Μανουέλ Πελεγκρίνι και όλα δείχνουν ότι η αγγλική ομάδα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον 24χρονο μπακ των πειραιωτών.

Ο Ουσίγιος «βάζει το χέρι του στην φωτιά» για τον Κούτρη κι έχει διαμηνύσει στους ιθύνοντες του αγγλικού συλλόγου πως η Γουέστ Χαμ πρέπει να υλοποιήσει την συγκεκριμένη μεταγραφή. Κι όσο για το κόστος;

Ο τεχνικός διευθυντής των «σφυριών» γνωρίζει πολύ καλά πως ο Ολυμπιακός θέλει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ για να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του Κούτρη. Και δεν είναι φυσικά τυχαίο πως τα ρεπορτάζ του αγγλικού Τύπου αναφέρουν πως οι απαιτήσεις των ερυθρόλευκων ανέρχονται στα 11,5 εκατ. ευρώ.

Το σίγουρο είναι πως ο τεχνικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ θεωρεί ιδανική επιλογή τον Κούτρη, γιατί ο νεαρός μπακ έχει την δυνατότητα να βοηθήσει πολύ και επιθετικά με τα ανεβάσματα του κι αυτό είναι ένα στοιχείο στο οποίο δίνει μεγάλη έμφαση και ο Πελεγκρίνι.

Ο Ουσίγιος λοιπόν επιμένει για την απόκτηση του Κούτρη και οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι γνωστό πως κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες (Μαρσέιγ, Τζένοα, Λέστερ, Έβερτον και Νιούκαστλ) παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση του νεαρού αμυντικού του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ