ΑΕΚ: Η πρόβα τελικού για τον Χιμένεθ

ΑΕΚ: Η πρόβα τελικού για τον Χιμένεθ

Ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό θα έχει χαρακτήρα τελικής πρόβας για τον τελικό του Κυπέλλου και ο Χιμένεθ θ' ανοίξει τα χαρτιά του

Το μυαλό όλων στην ΑΕΚ είναι στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, με την Ένωση να θέλει το τρόπαιο για να «σώσει» κατά κάποιο τρόπο την χρονιά. Οι κιτρινόμαυροι προετοιμάζονται για τον αγώνα με τον δικέφαλο του Βορρά και το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό εναντίον του Λεβαδειακού, θα είναι η τελική πρόβα για τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο προπονητής της Ένωσης καταστρώνει τα πλάνα του και στο κυριακάτικο ματς αναμένεται ν’ ανοίξει τα χαρτιά του για την εντεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ο Τσιγκρίνσκι θα είναι στην διάθεση του Ισπανού τεχνικού κι εκεί εστιάζεται το ενδιαφέρον για την Ένωση. Ο Χιμένεθ θα μιλήσει με τον έμπειρο στόπερ και αν ο Τσιγκρίνσκι του πει πως είναι σε θέση να παίξει, τότε θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Λεβαδειακό και θα είναι βασικός και στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή ο Ουκρανός δεν αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής, τότε θα είναι απίθανο να τον χρησιμοποιήσει ο Χιμένεθ στο βασικό σχήμα της ομάδας του εναντίον του ΠΑΟΚ. Ένα στοιχείο πάντως που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι αν ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης θα επιλέξει σχήμα με τρεις στο κέντρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ