ΑΕΚ: Τεστ για πολλούς με Λεβαδειακό

ΑΕΚ: Τεστ για πολλούς με Λεβαδειακό

Ο Μανόλο Χιμένεθ στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στον Λεβαδειακό θα δώσει πολλές ευκαιρίες

Την Κυριακή η ΑΕΚ αγωνίζεται στην έδρα του Λεβαδειακού. Η Ενωση θέλει νίκη για να μην πάθει κανά πατατράκ με την 3η θέση του πρωταθλήματος από τον Ατρόμητο, αν και όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα βλέπουν μόνο τον τελικό του Κυπέλλου και πως θα κατακτήσουν το τρόπαιο.

Κάτι που αν πετύχουν, τότε η ΑΕΚ θα πάρει το καλύτερο εισιτήριο της χώρας για το Europa League ανεξάρτητα από την θέση της στην Σούπερ Λιγκ.

Ωστόσο, ο Μανόλο Χιμένεθ είναι αποφασισμένος να μοιράσει ευκαιρίες στη Λιβαδειά. Σε παιδιά που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.

Όπως ο Τσιντώτας κάτω από τα δοκάρια, ο Λόπες αριστερά, ο Τσόσιτς στο κέντρο της άμυνας, ο Τσιγκρίνσκι στα μετόπισθεν μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό αν είναι καλά, ο Αλεφ με τον Γαλανόπουλο στον άξονα και ο Αλμπάνης με τον Γιαννιώτα. Παίκτες που περιμένουν πως και πως να παίξουν, για να δείξουν έστω και τώρα… κάτι στο Ισπανό προπονητή και την ΑΕΚ.

Το αν θα το κάνει σε τόσο μεγάλο βαθμό δεν είναι βέβαιο, ενώ λίγες πιθανότητες έχει να πάει με την ενδεκάδα τελικού στο ματς με τον Λεβαδειακό. Και αυτό διότι υπάρχει ο φόβος τραυματισμών και απωλειών ενόψει του μεγάλου ματς της 11ης Μάη στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ