ΑΕΚ: Εχει σύμμαχο τον Βράνιες και το πιστεύει

ΑΕΚ: Εχει σύμμαχο τον Βράνιες και το πιστεύει

Η ΑΕΚ έχει τον Ογκνιεν Βράνιες στο πλάι της για να πετύχει το deal με την Αντερλεχτ.

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε με την ΑΕΚ να καταθέτει το ενδιαφέρον της στην Αντερλεχτ για τον Ογκνιεν Βράνιες, στο ταξίδι του τεχνικού διευθυντή Νίκου Λυμπερόπουλου στις Βρυξέλλες. Η ΑΕΚ θέλει πίσω τον διεθνή ποδοσφαιριστή με δανεισμό για μία αγωνιστική σεζόν και να μπει παράλληλα οψιόν απόκτησης του στο τέλος της στα μέτρα της και μάλιστα την επόμενη χρονιά να πληρώσει τα μισά από τα 800.000 ευρώ του συμβολαίου του Βόσνιου αμυντικού.

Η Αντερλεχτ από πλευράς της δεν θέλει να πληρώσει τέτοιο συμβόλαιο για παίκτη που δεν θα παίζει σε αυτή, αλλά δεν τον υπολογίζει κιόλας, ενώ έχει τόσο μεγάλο συμβόλαιο μαζί του και μάλιστα μέχρι το 2022.

Ο Βράνιες πιέζει την βελγική ομάδα και τον τεχνικό διευθυντής της Φρανκ Αντερσεν να απαντήσουν θετικά στην ΑΕΚ για να γίνει το επόμενο safe βήμα στην καριέρα του επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θεωρούν ότι θα πάνε όλα καλά, από κάποια στελέχη εκφράζεται σιγουριά για την επιστροφή του τρελό-Βράνιες στα «κιτρινόμαυρα», αν και η Ενωση δεν βιάζεται και τηρεί στάση αναμονής. Για αυτό και τσεκάρει ξανά την αγορά για περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που βρίσκονται στα οικονομικά… όρια της ΑΕΚ και μπορούν να αποκτηθούν το προσεχές καλοκαίρι, αν… χαλάσει του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ