Νορόνια για Βιεϊρίνια: «Θα επιστρέψει όπως πριν τον τραυματισμό του»

Νορόνια για Βιεϊρίνια: «Θα επιστρέψει όπως πριν τον τραυματισμό του»

Ο γιατρός που θα κάνει την επέμβαση στον αρχηγό του ΠΑΟΚ είναι αισιόδοξος για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ταξίδεψε χθες (1/5) στην Πορτογαλία όπου την προσεχή Δευτέρα (6/5) θα κάνει την εγχείρηση για την αποκατάσταση του χιαστού του στο δεξί γόνατο.

Την επέμβαση θα αναλάβει ο Ζοζέ Κάρλος Νορόνια, ο οποίος είναι γιατρό της εθνικής Πορτογαλίας και μάλιστα πριν ένα μήνα έκανε την ίδια εγχείρηση στον Μαουρίσιο.

Ο έμπειρος ορθοπεδικό χειρουργός είναι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και έτσι ο Βιεϊρίνια να μπορέσει να επιστρέψει ξανά στην κατάσταση που ήταν πριν τον σοβαρό τραυματισμό του. Άλλωστε ο ίδιος είχε κάνει και την προηγούμενη εγχείρηση στον αρχηγό του ΠΑΟΚ, στο αριστερό γόνατο, το 2013.

«Με τον Βιεϊρίνια γνωριζόμαστε εδώ και πέντε χρόνια. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πολύ καλός άνθρωπος. Θα τον εγχειρήσω την ερχόμενη Δευτέρα το πρωί και όλα θα πάνε καλά, όπως είχαν πάει και την προηγούμενη φορά», τόνισε ο Ζοζέ Κάρλος Νορόνια μιλώντας στο «Metrosport».

«Ο Βιεϊρίνια θα επιστρέψει όπως ήταν πριν τον τραυματισμό του. Το να εμφανιστεί στην ίδια κατάσταση σημαίνει πως θα είναι το ίδιο καλός. Όλα θα πάνε καλά. Ας μην πούμε άλλα, αυτή την στιγμή», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ