Παναθηναϊκός: Οι τρεις άξονες του ραντεβού Νταμπίζα – Αλαφούζου

Παναθηναϊκός: Οι τρεις άξονες του ραντεβού Νταμπίζα – Αλαφούζου

Η επιστροφή Αλαφούζου από το εξωτερικό, το ραντεβού με τον Νταμπίζα και τα τρία σημαντικά θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι ώστε να γυρίσει σελίδα ο Παναθηναϊκός.

Με την επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου από το εξωτερικό θα γίνει το ραντεβού με τον Νίκο Νταμπίζα προκειμένου να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων της ομάδας. Ποια είναι τα τρία σημαντικά θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη κάνει το πρώτο… ξεσκαρτάρισμα, σε απόλυτη συνεννόηση με τον Γιώργο Δώνη. Έχουν τεθεί, δηλαδή, οι προτεραιότητες όσον αφορά τις συζητήσεις για ανανεώσεις, τις κουβέντες που θα γίνουν για λύσεις συμβολαίων και τις πρώτες επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Απομένει το… τυπικό, δηλαδή η λήξη της σεζόν την ερχόμενη Κυριακή, ώστε από Δευτέρα να μπει και «επίσημα» πλέον σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος για όλα. Ο Δώνης θα παραδώσει την οριστική του έκθεση, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται τα πάντα: ποιοι είναι απαραίτητο να μείνουν, ποιοι πρέπει να φύγουν, ποιες οι θέσεις στις οποίες ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση.

Με αυτή την έκθεση θα πάει στο ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο ο Νίκος Νταμπίζας. Ένα ραντεβού που σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού πέρασε εκτός Ελλάδας τις ημέρες του Πάσχα και με την επιστροφή του θα συναντηθεί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, με τον οποίο έτσι κι αλλιώς έχει συχνή επικοινωνία.

Στο ραντεβού θα ξεκαθαρίσει οριστικά το μπάτζετ της νέας περιόδου, προκειμένου ο Νταμπίζας να έχει μια… βάση για να γνωρίζει πως θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός σε τρία μέτωπα:

1) Το μέτωπο των ανανεώσεων, το οποίο… καίει τους πράσινους. Ο Νταμπίζας θέλει να πάει με προτάσεις που θα «ψήσουν» τους ποδοσφαιριστές να υπογράψουν νέα συμβόλαια και να συνεχίσουν να είναι μέλη του πρότζεκτ που έχει καθοριστεί από πέρσι το καλοκαίρι.

2) Τις λύσεις συμβολαίων. Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί χρήματα για να προχωρήσει σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων δεν τελειώνουν τώρα, αλλά δε βρίσκονται στα πλάνα του Δώνη. Όπως ο Μουνιέ. Και ο Νταμπίζας θέλει να γνωρίζει μέχρι που μπορεί να φτάσει ως αποζημίωση το τριφύλλι, διαφορετικά να αναζητήσει άλλες λύσεις.

3) Τα μεταγραφικά. Οι «πράσινοι» έχουν πολλές ανάγκες και ίσως προκύψουν κι άλλες. Αλλά για τις βασικές θέσεις που θα χρειαστεί ενίσχυση (κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος, εξτρέμ και σέντερ φορ) χρειάζεται ένα οικονομικό πλάνο από τώρα προκειμένου να ξεκινήσει από νωρίς ο Παναθηναϊκός τις κουβέντες.

Από εκεί κι έπειτα, ο Νταμπίζας θα ενημερώσει τον Αλαφούζο για το τι υπάρχει σχετικά με προτάσεις συλλόγων για ποδοσφαιριστές της ομάδας ή αν έχει ο ίδιος κάποια ένδειξη πως αργά ή γρήγορα θα φτάσουν προτάσεις. Μην ξεχνάμε πως στο πλάνο του Παναθηναϊκού βρίσκεται η πώληση παίκτη ή παικτών, ώστε με αυτά τα χρήματα να μπορέσει να κινηθεί πιο άνετα στο μεταγραφικό παζάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ