Ιταλικά ΜΜΕ: «Επαφές του ΠΑΟΚ με τον Ζιλμπέρτο»

Ιταλικά ΜΜΕ: «Επαφές του ΠΑΟΚ με τον Ζιλμπέρτο»

Ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο 26χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, Ζιλμπέρτο, βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ.

Η ιταλική ιστοσελίδα «www.firenzeviola.it», σημειώνει πως ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας της Φιορεντίνα, Ζιλμπέρτο Μοράες, βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ.

Σε σημερινό της δημοσίευμα, η εν λόγω ιστοσελίδα, η οποία είναι φιλικά προσκείμενη στους «βιόλα» αναφέρει πως: «Ο Ζιλμπέτρο θα μπορούσε σύντομα να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο Βραζιλιάνος  δεν θα γυρίσει για λογαριασμό της Φιορεντίνα, η οποία είναι έτοιμη να τον πουλήσει, αν και το συμβόλαιο του λήγει το 2020.

Ο ατζέντης του είχε κάποιες επαφές με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, την ομάδα που κέρδισε το ελληνικό πρωτάθλημα και έχει την προοπτική να αγωνιστεί στο Champions League. Οι Έλληνες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη και η Φιορεντίνα είναι έτοιμη να τον πουλήσει από 2 μέχρι και 3 εκατομμύρια ευρώ».

Ο Ζιλμπέρτο Μοράες γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου του 1993 στο Ρίο της Βραζιλίας και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μποταφόγκο, όπου έμεινε για μια τετραετία (2011-2015), με έναν ενδιάμεσο δανεισμό στην Ιντερνασιονάλ (2014).

Ανήκει στην Φιορεντίνα από το καλοκαίρι του 2015, ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός κατά σειρά στις Ελλάς Βερόνα, Λατίνα, Βάσκο Ντα Γκάμα και Φλουμινένσε. Στην τελευταία αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι και σήμερα, μετρώντας 21 εμφανίσεις, με 3 γκολ και 3 ασίστ.

Το συμβόλαιο του 26χρονου Βραζιλιάνου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και όπως τονίζει το δημοσίευμα δεν υπάρχει διάθεση από την Φιορεντίνα να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ