Ένα διαμάντι από τη Βραζιλία για τον ΠΑΟΚ (vids)

Ένα διαμάντι από τη Βραζιλία για τον ΠΑΟΚ (vids)

Επιμένει βραζιλιάνικα ο ΠΑΟΚ που έχει ψηλά στη λίστα τον 19χρονο Βραζιλιάνο μέσο, Ραμίρες, διεθνή με την Κ-20 της χώρας του.

Η επένδυση που έκανε το καλοκαίρι με τον Λεό Ζαμπά δείχνει να αποδίδει καρπούς πολύ γρήγορα με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να εγκλιματίζεται γρήγορα και να κάνει μια πολύ καλή πρώτη χρονιά με μερικές άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Αυτό φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη του Δικέφαλου του Βορρά και κοιτάζει και πάλι να βρει καλές περιπτώσεις από τη Χώρα του Καφέ. Πρόκειται για τον κεντρικό χαφ της Μπαΐα, Έρικ Ντος Σάντος Ροντρίγκες ή απλώς… Ραμίρες.

Ο ύψους 1.74 κεντρικός χαφ που μπορεί να αγωνιστεί και σαν αμυντικός μέσος διανύει τη δεύτερη επαγγελματική σεζόν του με την Μπαΐα έχοντας συνολικά 19 συμμετοχές 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ τα προσόντα του δεν περνούν απαρατήρητα από τους συμπατριώτες του, αφού έχει ήδη 4 συμμετοχές με την Κ-20 της Βραζιλίας.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν παρακολουθήσει τον Ραμίρες και έχουν σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τα προσόντα του, ενώ θεωρείται πως αξίζει να γίνει μια ακόμα επένδυση ειδικά στη μεσαία γραμμή που λόγω τραυματισμών αλλά και αποχωρήσεων θα υπάρχει λειψανδρία τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν

Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 1.5 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται το όνομά του να μπει για τα καλά στην μεταγραφική καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, ειδικά μετά το τέλος της χρονιάς και του τελικού Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Δείτε μερικά από τα ταλέντα του που… θάμπωσαν τους Θεσσαλονικείς στα παρακάτω βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ