Στη Μίλαν για δοκιμή 17χρονος παίκτης της ΑΕΚ!

Στη Μίλαν για δοκιμή 17χρονος παίκτης της ΑΕΚ!

Ο νεαρός στόπερ από τις υποδομές της ΑΕΚ, Γκιλμπέρτο Γκέγκα, θα δοκιμαστεί στους Μιλανέζους, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του.

Μια πολύ σημαντική στιγμή και σπουδαία ποδοσφαιρική ευκαιρία για τον 17χρονο Γκιλμπέρτο Γκέγκα. Νεαρό ποδοσφαιριστή των Υποδομών της ΑΕΚ, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στην Κ17 του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα, η Μίλαν κάλεσε τον 17χρονο Γκέγκα για προπονήσεις και φιλικό το διάστημα 7-10 Μαΐου στην Ιταλία. Και εκεί αν καταφέρει και «κερδίσει» τους ανθρώπους της Μίλαν για την αξία και τις προοπτικές του τότε θα αποκτηθεί από τους «ροσονέρι», οι οποίοι τον περασμένο Ιανουάριο αγόρασαν από τον Αστέρα Τρίπολης τον 18χρονο αμυντικό μέσο Νίκο Μιχελή. Στην ΑΕΚ ο Γκέγκα είναι ο βασικός στόπερ, ενώ αγωνίζεται και στο αριστερό άκρο της Κ17 της Ενωσης.

Μάλιστα, για την κλήση του για δοκιμή από την Μίλαν, έκανε λόγο στα σόσιαλ μίντια και ο εκπρόσωπος του Στέλιος Γρηγοριάδης αναφέροντας «Ήρθαν τα χαρτιά …. Τα όνειρα σου πραγματοποιούνται …. Καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στη ζωή σου παιχταρα …. Όλο το μέλλον μπροστά σου ….»

Δείτε την ανάρτηση του εκπροσώπου του Γκέγκα:

https://www.facebook.com/100002132262128/posts/2239310969483290/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ