Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντι-Νάτχο ο Εντουάρντο (vid)

Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντι-Νάτχο ο Εντουάρντο (vid)

Ο Μπίμπαρς Νάτχο θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι φέρονται έτοιμοι να καλύψουν το κενό του με τον Εντουάρντο Ενρίκε της Μπελενένσες.

O Ολυμπιακός φέρεται να ψάχνει ήδη στην αγορά τον αντικαταστάτη του Μπίμπαρς Νάτχο, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στο λιμάνι μετά το καλοκαίρι. Ο Ισραηλινός μέσος μοιάζει αδύνατον να παραμείνει στους ερυθρόλευκους, καθώς δεν ικανοποίησε με την απόδοση του και ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει βρει ήδη τον παίκτη που θα καλύψει το κενό.

Αυτός είναι ο Εντουάρντο Ενρίκε της Μπελενένσες, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βραζιλιάνος μέσος θεωρείται ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Νάτχο, ενώ διανύει μια πολύ καλή σεζόν με την πορτογαλική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Εντουάρντο έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν 28 φορές (22 στο πρωτάθλημα), ενώ μετράει και 2 γκολ και 2 ασίστ. Παράλληλα ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί κυρίως ως οκτάρι, αλλά και ως κόφτης, ενώ χαρακτηρίζεται από την ικανότητα του στο τρανζίσιον και τη μεταφορά της μπάλας στην επίθεση. Επίσης διαθέτει πολύ καλά πόδια και αρκετά καλή κάθετη πάσα και είναι σε καλύτερη ηλικία από τον Νάτχο.

Η περίπτωση του πάντως δεν είναι εύκολη, καθώς τα δικαιώματα του ανήκουν στην Κοΐμπρα, από την οποία τον απέκτησε δανεικό η Μπελενένσες. Οι Πορτογάλοι θέλουν να τον κάνουν δικό τους, ενώ για την αγορά του κινούνται κι άλλες ομάδες, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει δύσκολο έργο σε περίπτωση που αποφασίσει να κινηθεί για να τον πάρει στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ