ΑΕΚ : Πρώτα του φορ και του στόπερ

ΑΕΚ : Πρώτα του φορ και του στόπερ

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ, ο Αραούχο, ο Πόνσε και η προχωρημένη περίπτωση Βράνιες.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και τα δύο καθοριστικά ματς που υπάρχουν ενόψει για την ΑΕΚ, με Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, στην Ένωση έχουν στην πρώτη γραμμή και τα μεταγραφικά. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ενεργοποιηθεί από νωρίς προκειμένου να μην επαναληφθούν τα λάθη του περυσινού καλοκαιριού, βάζοντας από τώρα σε μια σειρά τις προτεραιότητες της ομάδας.

Φαίνεται πως οι υποθέσεις που απασχολούν εντονότερα και θα έρθουν πρώτες στο προσκήνιο είναι εκείνη του σέντερ φορ και του στόπερ. Των δύο παικτών που θα αποτελέσουν τις «κολόνες» της Ένωσης για τη νέα χρονιά και που θα πρέπει να επιλεχθούν… προσεκτικά.

Οι περιπτώσεις των Πόνσε και Αραούχο είναι πάντα στην κορυφή της ατζέντας για τη γραμμή κρούσης, ενώ για τα μετόπισθεν ξεχωρίζει αναμφίβολα το θέμα του Βράνιες. Που είναι ίσως και το πλέον προχωρημένο.

Στόχος της ΑΕΚ είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο η προεργασία που απαιτείται και με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας τα μεταγραφικά να μπουν σε διαδικασία υλοποίησης. Με τα ζητήματα του φορ και του στόπερ, να είναι εκείνα που αναμένεται να εξεταστούν πρώτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ