Όταν η ΑΕΚ αποχαιρετούσε το «Νίκος Γκούμας» (pics & vids)

Όταν η ΑΕΚ αποχαιρετούσε το «Νίκος Γκούμας» (pics & vids)

Συμπληρώνονται 16 ολόκληρα χρόνια σήμερα από το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ (κόντρα στον Άρη) στην ιστορική της έδρα πριν αυτή κατεδαφιστεί.

Ήταν 3 Μαΐου του 2003 όταν η ΑΕΚ αγωνιζόταν για τελευταία φορά στο «Νίκος Γκούμας» στη Νέα Φιλαδέλφεια, υποδεχόμενη τον Άρη σε ένα ματς που επικράτησε εύκολα με 4-0.

Οι μπουλντόζες βρισκόντουσαν ήδη πέριξ του αγωνιστικού χώρου και του γηπέδου και από τη μεθεπόμενη κιόλας μέρα του αγώνα, άρχισε η κατεδάφιση αφήνοντας την ΑΕΚ άστεγη μέχρι και σήμερα.

Βέβαια πλέον οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν γιατί η «Αγιά Σοφιά» έχει πάρει για τα καλά μορφή και ο χρόνος κυλά αντίστροφα για τον… επαναπατρισμό της ΑΕΚ.

Για την ιστορία, στο ματς με τον Άρη, οι σκόρερ της ΑΕΚ ήταν οι Κατσουράνης (13′) Λάκης (30′ και 45′) και Ιλια Ιβιτς (77′) που έμελλε να είναι ο τελευταίος παίκτης που σκόραρε στο «Νίκος Γκούμας».

Συνολικά η ΑΕΚ έδωσε 1.118 παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο και κέρδισε τα 856. Στα 158 ήρθε ισόπαλη ενώ ηττήθηκε μόλις 104 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ