Κι ο Λουτσέσκου τον… χαβά του: «Παίρνουμε δεύτερο σερί πρωτάθλημα»

Κι ο Λουτσέσκου τον… χαβά του: «Παίρνουμε δεύτερο σερί πρωτάθλημα»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για τις απουσίες της ομάδας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε στη Nova για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αν οι πανηγυρισμοί συνεχίζονται μέχρι και αυτές τις ημέρες.

Τέλος, αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που έχει να αντιμετωπίσει, πλέον για τα τελευταία ματς της σεζόν, αλλά και τις λύσεις που θα πρέπει να βρει για να καλύψει αυτά τα κενά .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για το πως αισθάνεται:

«Δεν είμαι καλά, γιατί είμαι άρρωστος».

Για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Αισθάνομαι μέσα μου ικανοποιημένος, γιατί κάναμε καλά τη δουλειά μας. Στο γήπεδο κερδίσαμε και δεύτερη φορά τον τίτλο, δεν μπορούμε να έχουμε την ίδια ικανοποίηση. Τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε; Κερδίσαμε αυτόν τον τίτλο. Όμως έχουμε τη σωστή προσέγγιση για τα παιχνίδια που απομένουν με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον τελικό Κυπέλλου».

Για το αν έχουν σταματήσει οι πανηγυρισμοί μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Οι πανηγυρισμοί ήταν μόνο για ένα βράδυ. Γιατί μετά έπρεπε να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Αστέρα και οι παίκτες έπρεπε να επικεντρωθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τα καταφέραμε και ήταν μεγάλη μας επιθυμία να βρεθούμε στον τελικό.

Κάθε παίκτης που ανήκει σε αυτό το σύνολο έχει επίγνωση και επιθυμία για να γράψουμε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κατακτώντας ένα αήττητο πρωτάθλημα».

Για τις απουσίες και τις λύσεις που υπάρχουν:

«Έχουμε ένα γκρουπ παικτών και όλοι είναι πολύτιμοι για την ομάδα. Όλοι δίνουν σε αυτό το σύνολο και μια ομάδα με αυτά τα αποτελέσματα, κάνοντας μια απίστευτη σεζόν, δεν θα μπορούσε να μην παίρνει πράγματα από όλους τους παίκτες.

Χάσαμε κάποιους παίκτες πέρυσι με κάποιες καταστάσεις, φέτος χάσαμε κάποιους παίκτες με μεταγραφές ή τραυματισμούς και η αντίδραση της ομάδας ήταν φανταστική. Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί. Μια σημείωση είναι ότι ενδεχομένως να αλλάζουν τα πρόσωπα, όμως η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ