Παντελίδης: «Πρέπει να στοχεύεις ψηλότερα»

Παντελίδης: «Πρέπει να στοχεύεις ψηλότερα»

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στην επόμενη αγωνιστική περίοδο για την ομάδα του.

Στον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ο Σάββας Παντελίδης. Ο προπονητής του Άρη στάθηκε και στους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

Για τη φετινή σεζόν και την έξοδο του Άρη στην Ευρώπη: « Η χρονιά μου αφήνει καλή αίσθηση. Παρά τα όσα περάσαμε, τα σκαμπανεβάσματα, πετύχαμε τον τελικό στόχο και σχετικά άνετα, δημιουργώντας καλή βάση για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, πάντα θέλεις και μπορείς να πας ψηλότερα. Στο τέλος, βλέπεις τι έχεις κάνει, διαλέγεις τα σωστά, κοιτάς τα λάθη, αλλά πάντα πρέπει να έχεις μεγαλύτερο στόχο από αυτόν που έχεις πετύχει».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Έχουμε επικεντρωθεί στις θέσεις που θέλουμε, όχι σε κάποια πρόσωπα. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις, τις οποίες πρώτα θα εξετάσει ο αθλητικός διευθυντής και μετά θα φτάσει σε εμάς. Ασφαλώς θέλουμε την ομάδα να πηγαίνει καλά. Το τι και πώς θα το εξετάσουμε μόλις τελειώσει η χρονιά».

Για τους επόμενους στόχους της ομάδας: «Έχουν τεθεί, αλλά δεν μπορώ να τους δημοσιοποιήσω. Θα τα πούμε μόλις τελειώσει η χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ