Η ξεχωριστή κίνηση στο παιχνίδι Λάρισας-Ολυμπιακού

Η ξεχωριστή κίνηση στο παιχνίδι Λάρισας-Ολυμπιακού

Έμπρακτα τη στήριξη τους θα δείξουν Λάρισα και Ολυμπιακός στο σωματείο που έχει ιδρύσει ο Βαγγέλης Μόρας προς τιμήν του αδερφού του.

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση θα προβεί η ΑΕΛ στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού όπως αναφέρει η Θεσσαλική ΠΑΕ με σχετική ανακοίνωση της, τόσο οι δύο ομάδες, όσο και οι διαιτητές θα βγουν στον αγωνιστικό χώροι με μπλουζάκια από το σωματείο «SAVE MORAS».

Έτσι οι δύο σύλλογοι θα στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει ο Βαγγέλης Μόρας να βοηθήσει, ύστερα από τον χαμό του αδερφού του Δημήτρη, και να πείσει τον κόσμο ώστε να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν αιτήματος της και εν συνεχεία έγκρισης του αιτήματος από την Super League, ο αγώνας της 30ης αγωνιστικής ΑΕΛ – Ολυμπιακός είναι αφιερωμένος στο σωματείο SAVE MORAS.

Το σωματείο SAVE MORAS είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ιδρύθηκε στη μνήμη του Δημήτρη Μόρα, αδερφού του αρχηγού μας Βαγγέλη Μόρα και έχει ως σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των συνανθρώπων μας για το πως κανείς μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Οι δύο ομάδες, τα παιδιά συνοδείας και οι διαιτητές θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο κατά την έναρξη του αγώνα φορώντας μπλουζάκια με το λογότυπο του σωματείου SAVE MORAS και από τα μεγάφωνα θα εκφωνηθεί μήνυμα προς τους φιλάθλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ