Ολυμπιακός: Ο Ζόρζε Μέντες στην Ελλάδα…

Ολυμπιακός: Ο Ζόρζε Μέντες στην Ελλάδα…

To10.gr εξηγεί γιατί ο Μαρτίνς έδωσε άδεια σε Σα, Γκιγκιέρμε, Ποντένσε, αλλά και αποκαλύπτει ότι ο γκολκίπερ μένει στην Ελλάδα έως τη Δευτέρα γιατί έρχεται εκπρόσωπος της Gestifute ή ο ίδιος ο Ζόρζε Μέντες!

Η είδηση της παρουσίας του Ντάνιελ Ποντένσε στην Πορτογαλία πήρε… δραματική μορφή. Με τα περισσότερα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για «έκτακτη άδεια» και για «προσωπικό πρόβλημα». Ωστόσο, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Διότι ο εξτρέμ του Ολυμπιακού κάνει χρήση της… κανονικής του άδειας. Η οποία ξεκίνησε και για τον ίδιο, αλλά και για όσους δεν θα αγωνιστούν ή δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής (Γκιγιέρμε) στο τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στη Λάρισα. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Ποντένσε κάνει διακοπές στο Εστορίλ, επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι είδε από κοντά την προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά τένις που διεξάγεται στην πορτογαλική πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, λοιπόν, ο Πέδρο Μαρτίνς ενημέρωσε, τόσο τον Ποντένσε και τον Γκιγιέρμε (σ.σ. και οι δύο έχουν συμπληρώσει κάρτες), όσο και τον Ζοσέ Σα, ότι επειδή δεν θα αγωνιστούν με την ΑΕΛ, μπορούν να ξεκινήσουν νωρίτερα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους τις διακοπές τους. Αλλωστε, ήταν από τους παίκτες που σήκωσαν το μεγάλο αγωνιστικό βάρος και δεν χρειαζόταν να καταπονηθούν άλλο. Ο Ποντένσε, λοιπόν, αποφάσισε να γυρίσει στην πατρίδα του, ενώ οι δύο συμπαίκτες του έμειναν στην Ελλάδα.

Τώρα, λοιπόν, φτάνουμε στο βασικό θέμα μας, που δεν είναι άλλο από τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ζοσέ Σα. Όπως προαναφέραμε, ο Μαρτίνς είπε στον συμπατριώτη του γκολκίπερ ότι μπορεί να ξεκινήσει τις διακοπές του από τώρα, καθώς πιθανότατα δεν θα είναι ούτε στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΛ. Η σύζυγός του αναχώρησε για την πατρίδα τους, αλλά ο ίδιος έμεινε στη χώρα μας. Και είχε λόγο που έμεινε. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την άφιξη στην Ελλάδα του ατζέντη του!

Αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ο ίδιος ο Ζόρζε Μέντες θα έρθει στην Ελλάδα για τον Σα ή θα τον εκπροσωπήσει κάποιος από τους άμεσους συνεργάτες του. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι η «Gestifute», η εταιρεία του Μέντες, θα έχει εκπρόσωπό της στη χώρα μας, αυτές τις ημέρες, με σκοπό να συζητήσει το μέλλον του Σα στον Ολυμπιακό. Και να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο του 26χρονου γκολκίπερ με τους Ερυθρόλευκους. Αυτός, λοιπόν, ήταν και ο λόγος που ο Σα αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα έως τη Δευτέρα, όταν και προγραμμάτισε να ξεκινήσει και ο ίδιος της διακοπές του!

Όπως επανέλαβε και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Σα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ωστόσο δεν είναι μυστικό ότι οι ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Ικερ Κασίγιας έχουν αλλάξει τα δεδομένα, σε ό,τι έχει να κάνει με την Πόρτο. Με τους «Δράκους», ωστόσο, να έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό και να περιμένουν τι μέλλει γενέσθαι στις επαφές των Πειραιωτών με τον παίκτη. Εάν δεν βρεθεί κοινό σημείο επαφής, τότε πιθανότατα θα επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει, θα επεκτείνει το συμβόλαιό του και θα πάρει τον ρόλο του βασικού. Σε αντίθετη περίπτωση, θα τον διατηρήσει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός.

Ηδη από to10.gr έχετε ενημερωθεί για την πολύ μεγάλη προσφορά που έχει καταθέσει η διοίκηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στον Σα, η οποία ουσιαστικά του τριπλασιάζει τις απολαβές, σε σχέση με το συμβόλαιο που έχει στην Πόρτο. Μάλιστα, λέγεται ότι αυτή τη στιγμή η κουβέντα γίνεται στα μπόνους στόχων, κάποια εκ των οποίων ο Σα τα θέλει στο φιξ ποσό που θα έχει να λαμβάνει. Με την άφιξη του εκπροσώπου του, να πιθανολογείται πως μπορεί να δώσει λύση στο κώλυμα που υπάρχει.

Ο ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ, Ο ΜΟΡΕΪΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ότι η άφιξη του Μέντες (ή εκπροσώπου του) στην Ελλάδα, συνεπάγεται μία ευρύτερη κουβέντα μεταξύ του κορυφαίου ατζέντη του πλανήτη και του Ολυμπιακού. Εξάλλου, δεν είναι μυστικό ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανοίξει πολύ ισχυρές «παρτίδες» με τον Πορτογάλο «θαυματοποιό» των μεταγραφών. Η παρουσία πέντε πελατών του στο ρόστερ (Ποντένσε, Σα, Μιράντα, Ζιλ Ντίας, Χασάν) είναι μια πολύ ισχυρή και απτή απόδειξη.

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για όλα τα θέματα. Και για τις κινήσεις που σκοπεύει να κάνει ο Ολυμπιακός. Είναι γνωστό ήδη ότι οι Μιράντα, Ντίας και Χασάν δεν θα μείνουν στον Πειραιά και θα επιστρέψουν στις ομάδες του. Ενώ πέραν της υπόθεσης Σα, ο Ποντένσε φαντάζει (και είναι) αμετακίνητος αυτή τη στιγμή από το ερυθρόλευκο ρόστερ. Κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος ο παίκτης. Παρά τα όποια σενάρια προκύπτουν το τελευταίο διάστημα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, τώρα, ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα συνεργαστεί και φέτος με τον Μέντες. Το όνομα του 24χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Κάρλος Βινίσιους (δανεικός στη Μονακό από τη Νάπολι), είναι στη μεταγραφική λίστα των Ερυθρόλευκων. Ενώ το ίδιο ισχύει και για τον 24χρονο Αντρέ Μορέιρα, το όνομα του οποίου αποκάλυψε to10.gr το βράδυ της Πέμπτης. Ενώ είναι σίγουρο ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού μπορεί να προκύψουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών, που να απασχολήσουν τους Πειραιώτες. Εξάλλου, ο Μέντες δεν κατέχει τα δικαιώματα μόνο των παικτών που παρουσιάζονται στις διάφορες λίστες που κυκλοφορούν. Αλλά και δεκάδων άλλων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ