Γκιγιέρμε: «Νιώθω γεμάτος στον Ολυμπιακό»

Γκιγιέρμε: «Νιώθω γεμάτος στον Ολυμπιακό»

Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε για την πρώτη του χρονιά στο μεγάλο λιμάνι και εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τον Ολυμπιακό.

Την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Γκιγιέρμε σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του.

Ο Βραζιλιάνος μιλώντας στο «Gazetaesportiva.com», τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από την πρώτη του σεζόν στο μεγάλο λιμάνι, αλλά θα ήθελε να είχε κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, νιώθει γεμάτος από τη φετινή χρονιά και είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκανε η ομάδα, αλλά και το ποδόσφαιρο που έπαιξε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Την σεζόν στον Ολυμπιακό: «Ήταν μία σεζόν που πήρα πολλά και έμαθα πολλά. Θεωρώ πως προσέφερα και πολλά εντός και εκτός γηπέδου στην ομάδα μου. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια και τις εμφανίσεις μου με τον Ολυμπιακό στην πρώτη μου χρονιά εδώ. Επίσης είχα και καλή συμμετοχή στο δημιουργικό και επιθετικό σκέλος».

Το τέλος της χρονιάς και τους στόχους του: «Έρχεται η ώρα της ξεκούρασης τώρα με φίλους και την οικογένειά μου. Νιώθω γεμάτος από την χρονιά, ωστόσο θέλω και έναν τίτλο με τον Ολυμπιακό. Ήθελα έναν τίτλο. Όπως όμως έχω πει ξανά είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια που έκανε η ομάδα και το ποδόσφαιρο που παίξαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ