Μελισσανίδης σε Περέιρα: «Κατά τη διάρκεια της σεζόν έγιναν σοβαρά λάθη»

Μελισσανίδης σε Περέιρα: «Κατά τη διάρκεια της σεζόν έγιναν σοβαρά λάθη»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στον Μέλο Περέιρα αλλά και στους ανθρώπους της ΚΕΔ και στάθηκε στα σοβαρά διαιτητικά λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το πρωί της Παρασκευής επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΠΟ και είχε συνάντηση με τον Μέλο Περέιρα, αλλά και με άλλα μέλη της ΚΕΔ.

Στη συνάντηση ήταν επίσης παρόντες τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής διαιτησίας, οι Μάριν και Λίντμπεργκ, αλλά κι ο αντιπρόεδρος της Ένωσης και νέος πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσάνδρου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ στη συνάντηση του με τον Περέιρα και τους συνεργάτες του έθιξε το θέμα της διαιτησίας τη φετινή σεζόν, τονίζοντας χαρακτηριστικά «κατά τη διάρκεια της σεζόν έγιναν σοβαρά λάθη».

Στις επαφές που είχε όμως με τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος αλλά και η ΑΕΚ συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν την ελληνική διαιτησία και τους ρέφερι. Αξίζει να σημειωθεί πως η χθεσινή συνάντηση ήταν προγραμματισμένη εδώ κι αρκετό καιρό και δεν έγινε ξαφνικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ