Με Ντουρμισάι η προετοιμασία του Ολυμπιακού

Με Ντουρμισάι η προετοιμασία του Ολυμπιακού

To10.gr γράφει για την ευκαιρία του Μαρτίνς στον Ντουρμισάι στην Πολωνία, την... αναμονή της Βίλεμ, αλλά και την τριάδα της επίθεσης, που θα περιλαμβάνει τον Σολδάνο.

Ο Φιόρι Ντουρμισάι είναι «δεμένος» από τον Ολυμπιακό. Από τη μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα από τον Πανιώνιο, οι Ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον διεθνή επιθετικό. Και παρά την πρόταση της Λεχ Πόζναν, που αποκαλύψαμε πριν λίγο καιρό, ο τελικός του προορισμός θα είναι ο Πειραιάς.

Μάλιστα, για την περίπτωση του διεθνούς σέντερ φορ του Πανιωνίου και της Εθνικής Ελλάδος, πλέον, έχει αναφερθεί με θετικά σχόλια και ο Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει ήδη αναφέρει πως επιθυμεί να έχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία τον ποδοσφαιριστή, ώστε να του δώσει την ευκαιρία να δείξει ότι έχει την ποιότητα, το ταλέντο, την προσωπικότητα και τα… κότσια να σταθείς το επίπεδο των Ερυθρόλευκων. Ετσι, ο 22χρονος φορ θα δώσει κανονικά το παρών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία και μέσα από την καθημερινή δουλειά και τα φιλικά, θα κληθεί να δείξει την αξία του.

Επαναλαμβάνουμε ότι το μέλλον του Φιορίν Ντουρμισάι κρίνεται από τον Ολυμπιακό. Και μόνο. Εάν οι Ερυθρόλευκοι τον θέλουν στο ρόστερ τους, θα τον κρατήσουν. Μάλιστα, ήδη το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν μια σειρά από ενδιαφέροντα σενάρια, που αναφέρουν πως εάν κριθεί ότι πρέπει να παίξει αλλού, για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, τότε δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός σε ομάδα εκτός Ελλάδος. Και συγκεκριμένα στην ολλανδική Βίλεμ (όπου ήδη αγωνίζεται ο Βρουσάι και πέρυσι ο Τσιμίκας). Ομάδα που περιμένει τον διεθνή φορ με ανοιχτές αγκάλες, εάν και εφόσον!

Το σενάριο της αποχώρησης του «Ντούρμι», ωστόσο, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Και αυτό διότι στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να παίξει, να δείξει και να σταθεί αξιοπρεπώς στους Πειραιώτες. Αλλωστε, η εξέλιξή του χρόνο με τον χρόνο δείχνει ότι έχει πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, ενώ και το γεγονός ότι πρόκειται για παίκτη που έκανε τα καλύτερά του φετινά παιχνίδια κόντρα στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, δείχνει ότι είναι παιδί που δεν φοβάται να πάρει ευθύνες πάνω του, ούτε λυγίζει στα δύσκολα.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η πιθανότερη τριάδα του ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, αναμένεται να απαρτίζεται από τον βασικό επιθετικό που θα αποκτηθεί το επόμενο διάστημα, τον Φράνκο Σολδάνο και τον Ντουρμισάι. Με τον Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο να είναι πιθανό να φύγει με μεταγραφή, όπως και ο Δημήτρης Μάνος, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού, αλλά και από την Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ