«Η Ρόμα προσφέρει τον Πόνσε στην Μπρέσια»

«Η Ρόμα προσφέρει τον Πόνσε στην Μπρέσια»

Η Ρόμα αναμένεται να μπει σε διαπραγματεύσεις με τη Μπρέσια για την απόκτηση του Σάντρο Τονάλι και σύμφωνα με δημοσίευμα προσφέρει τον Πόνσε ως έμψυχο αντάλλαγμα στους «μπιανκατζούρι».

Νέα μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον Εζέκιελ Πόνσε έκαναν την εμφάνισή τους στον ιταλικό Τύπο.

Η Corierre Dello Sport, η οποία σε χθεσινό της δημοσίευμα έκανε λόγο για ενδιαφέρον των Μπόκα Τζούνιορς και Σπόρτινγκ για τον Αργεντινό, επανέρχεται δυναμικά κάνοντας τα πράγματα ακόμη πιο… περίπλοκα.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα σε σημερινό της ρεπορτάζ υποστηρίζει πως η Ρόμα σκέφτεται να προσφέρει τον 22χρονο επιθετικό ως έμψυχο αντάλλαγμα, προκειμένου να αποκτήσει τον Σάντρο Τονάλι από τη Μπρέσια.

Οι «τζιαλορόσι» προορίζουν τον νεαρό χαφ ως διάδοχο του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στη μεσαία γραμμή και φαίνονται διατεθειμένοι να προσφέρουν αρκετούς δανεικούς, ώστε να καταφέρουν να αποσπάσουν τη συγκατάθεση των «μπιανκατζούρι».

Μάλιστα, το όνομα του Πόνσε δεν είναι το μοναδικό που θα εμπλέκεται στη σχετική διαπραγμάτευση, καθώς η Ρόμα σκέφτεται να προσφέρει ακόμα δυο δανεικούς: τον Αντόνιο Σανάμπρια αλλά και τον Γκρεγκουάρ Ντεφρέλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ