Ολυμπιακός: «Προσφέρει 1,2 εκατ. ευρώ στον Ματιέ»

Ολυμπιακός: «Προσφέρει 1,2 εκατ. ευρώ στον Ματιέ»

Ρεπορτάζ από την Ιβηρική υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει συμβόλαιο ύψους 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Ζερεμί Ματιέ

Πολλά χρήματα φέρεται διατεθειμένος να εκταμιεύσει ο Ολυμπιακός για να κάνει δικό του τον Ζερεμί Ματιέ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola, οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του πολύπειρου αμυντικού, προσφέροντας συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατομμύριο ευρώ.

Ο ίδιος θα λάβει την απόφαση του μετά τις 25 Μαΐου, όταν η νυν ομάδα του Σπόρτινγκ Λισσαβόνας θα κοντραριστεί με την Πόρτο στον τελικό του πορτογαλικού κυπέλλου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Γάλλος αμυντικός εξετάζει το ενδεχόμενο να επεκτείνει την συνεργασία του με τα Λιοντάρια, αφού είναι ιδιαίτερα αγαπητός τόσο από τον σύλλογο, όσο και από τους οπαδούς.

Ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να κρεμάσει τα παπούτσια του και να ασχοληθεί άμεσα με τα τμήματα υποδομής της Σοσό, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Θυμίζουμε ότι to10.gr αποκάλυψε από τις 26 Απριλίου ότι ο Ολυμπιακός δέχθηκε πρόταση για τον Ζερεμί Ματιέ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας με το όνομα του πολύπειρου Γάλλου αμυντικού να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα των Πειραιωτών

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ