Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-3

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-3

Η Λαμία «καθάρισε» τον υποβιβασμένο Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (3-0) και ολοκλήρωσε με ψηλά το κεφάλι τη φετινή της πορεία στη Superleague.

Η Λαμία πήρε ιστορικό «διπλό» στη Ριζούπολη και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι με τη νίκη τους κόντρα στον υποβιβασμένο Απόλλωνα Σμύρνης, προσπέρασαν τον Παναιτωλικό κατά έναν πόντο και αν οι Αγρινιώτες χάσουν στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, η ομάδα της Φθιώτιδας θα καταλάβει την 7η θέση σε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, αφού οι δύο ομάδες έπαιζαν χωρίς άγχος και βαθμολογικό κίνητρο. Στο 14’ μετά από υπέροχη κάθετη του Μπερτόλιο, ο Καραμάνος έφυγε τετ-α-τετ με τον Αστρά, αλλά αστόχησε με δεξί πλασέ, ενώ μεγάλη ευκαιρία απώλσε και λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου. Στο 38′ ο Αστράς φώναξε παρών σε σουτ του Μπερτόλιο μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Πίτι και η Λαμία κράτησε σθεναρά το μηδέν στην άμυνα.

Ο Απόλλωνας είχε καλή στιγμή και στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Ρώσση ν’ αστοχεί από πλεονεκτική θέση με το κεφάλι. Στην επανάληψη, ο Βασιλαντωνόπουλος έκανε την κίνηση στον κενό χώρο από πάσα του Μπερτόλιο και κέρδισε το πέναλτι από τον Αστρά που τον σταμάτησε αντικανονικά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαράλες που ευστόχησε από την άσπρη βούλα, για το 0-1.

Στο 54’ ο Ντούρσο πλάσαρε, αλλά ο Κατσίκας έκανε σπουδαία επέμβαση και η ομάδα της Φθιώτιδας δεν άργησε να κλειδώσει τη νίκη. Ο Μπαράλες με τον Μπερτόλιο και τον Καραμάνο συνεργάστηκαν υπέροχα με τον Μπερτόλιο να γράφει το 0-2. Στο 67’ ο Μπαράλες είδε τον Αστρά να σταματάει την κεφαλιά του μετά από σέντρα του Καραμάνου.

Και στο 70’, ήρθε και το 3ο γκολ για τη Λαμία. Από γύρισμα του Βάντερσον, ο Οριουέλα έκανε λάθος και πλήγωσε την ομάδα του για το 0-3 των φιλοξενούμενων.

Απόλλωνας Σμ. (Λευτέρης Βελέντζας): Αστράς, Βαφέας, Κοντοές, Οριουέλα, Ρώσση (63’ , Γκίνο, Αγρόδημος, Γαρουφαλιάς (79’ Κοντογιαννόπουλος), Ντούρσο, Βάρκας, Ναζλίδης (71’ Οικονομόπουλος)

Λαμία(Μάκης Χάβος): Κατσίκας, Αντέτζο, Καρυπίδης (84΄Αναστασιάδης), Μπεχαράνο, Μπαράλες (71’ Ασούμπρε), Καραμάνος, Μπερτόλιο (77′ Τομάς), Πίτι, Δημούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ