Κάρντιφ – Κρίσταλ Πάλας 2-3

Κάρντιφ – Κρίσταλ Πάλας 2-3

Στην Τσάμπιονσιπ θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο η Κάρντιφ, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της με 3-2 από την Κρίσταλ Πάλας κι έτσι υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

Καταδικαστική εντός έδρας ήττα υπέστη η Κάρντιφ με 2-3 από την Κρίσταλ Πάλας, για την 37η αγωνιστική της Premier League.

Ετσι η ομάδα του Νιλ Γουόρνοκ έγινε η 3η ομάδα που υποβιβάζεται από την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας μετά τις Χάντερσφιλντ και Φούλαμ.

Η Κάρντιφ, μία αγωνιστική πριν το τέλος, παρέμεινε στους 31 βαθμούς και την 18η θέση και έτσι δεν μπορεί να «πιάσει» την Μπράιτον που έχει 35, αλλά και ματς λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 28′ με τον Ζαχά, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν έστω και με αυτογκόλ του Κέλι μόλις τρία λεπτά αργότερα (31′).

Ο Μπατσουαγί έβαλε και πάλι μπροστά την Κρίσταλ Πάλας στο 39′ με το ημίχρονο να λήγει με σκορ 1-2 και τον Τάουνσεντ να δίνει ουσιαστικά τη… χαριστική βολή στους Ουαλούς σκοράροντας στο 70′ (1-3).

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 92′ σε 2-3, με τον Ραντο και να αποχαιρετήσουν την κατηγορία με το κεφάλι… ψηλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ