Χάβος: «Του χρόνου ένα βήμα παραπάνω, πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο για την παραμονή μου»

Χάβος: «Του χρόνου ένα βήμα παραπάνω, πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο για την παραμονή μου»

Ο Μάκης Χάβος δεν απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα, ενώ έθεσε υψηλότερους στόχους για την Λαμία για την επόμενη σεζόν.

Η Λαμία επιβλήθηκε του υποβιβασμένου Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (3-0) και ολοκλήρωσε ιδανικά την πορεία της στη φετινή Superleague.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάκης Χάβος, δεν απάντησε ξεκάθαρα σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας, αλλά έθεσε ψηλότερα τον πήχη για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μάκης Χάβος:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κλείσαμε τη χρονιά με νικηφόρο αποτέλεσμα. Ήταν σημαντικό να κλείσουμε με νίκη. Κάναμε την υπέρβαση, φτάσαμε στους τέσσερις του Κυπέλλου και έχουμε την ελπίδα να είμαστε η… πρώτη επαρχιακή ομάδα στη βαθμολογία. Σε όλα συνέβαλαν πολλοί άνθρωποι, αρχικά η διοίκηση που μας στήριξε τον Γενάρη με μεταγραφές. Να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες και το σταφ γιατί η προσπάθεια που έγινε ήταν συλλογική.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο μέρος δεν είχαμε ρυθμό αλλά στο δεύτερο πιάσαμε τα στάνταρ μας, βγάλαμε ωραίες συνεργασίες που είχε αποτέλεσμα να βάλουμε τρία γκολ. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που ήταν ανταγωνιστικός κόντρα σε μια καλή ομάδα σαν εμάς, εύχομαι γρήγορη επάνοδο στην πρώτη κατηγορία», ανέφερε αρχικά.

Για το μέλλον του: «Τελειώνοντας το πρωτάθλημα θα μιλήσω. Πρέπει να μιλήσω με τον κύριο Παπαϊωάννου και μέχρι τοτε δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω».

Για το αν ανεβαίνουν οι απαιτήσεις για την επόμενη σεζόν: «Οι στόχοι είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, κυρίως στο πρωτάθλημα. Αν βγούμε έβδομοι, του χρόνου πρέπει να κοιτάξουμε την έκτη θέση».

«Ξέχασα να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ και είχε τρομερή ανταπόκριση. Τους ευχαριστώ που φωνάζουν το όνομά μου γιατί αισθάνομαι περίεργα. Τους ευχαριστώ και πάλι», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ