Το μήνυμα του Μουνιέ μετά τον αποκλεισμό

Το μήνυμα του Μουνιέ μετά τον αποκλεισμό

Θα γυρίσει κι ο τροχός… Κάπως έτσι σκέφτεται ο Άντονι Μουνιέ του Παναθηναϊκού μετά τον νέο του αποκλεισμό από την αποστολή.

Το ματς με τον ΟΦΗ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ήταν το τελευταίο, όπου ο Αντονί Μουνιέ φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο 32χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, όπως είναι γνωστό, έμεινε εκτός αποστολής για τον τελευταίο επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Το βράδυ της Παρασκευής ο Μουνιέ ανέβασε μία ιστορία στον λογαριασμό του στο instagram με τον ίδιο να πανηγυρίζει έντονα μία επιτυχία του Παναθηναϊκού και ένα λιοντάρι.

Το βράδυ του Σαββάτου, λίγες ώρες αφού ενημερώθηκε ότι δεν θα είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες, ακολούθησε μία νέα ιστορία, με το εξής μήνυμα: «Ό,τι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό».

Το μήνυμα συνοδευόταν από μία μεγάλη ρόδα Λούνα Παρκ. Προφανώς για να δείξει ότι «ρόδα είναι και γυρίζει…». Είναι φανερό εδώ και μήνες ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν τον Μουνιέ, ο οποίος έπαιξε φέτος σε έντεκα ματς στο πρωτάθλημα, αλλά μόλις στα πέντε ήταν βασικός και σε ένα στο κύπελλο. Συνολικά, μία ντουζίνα συμμετοχές με απολογισμό μηδέν γκολ και μηδέν ασίστ.

Ο Μουνιέ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τρεις τραυματισμούς, δεν μπόρεσε να δείξει την αξία του και δεν δικαιολόγησε ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού με ετήσιες αποδοχές (καθαρά) 425.000 ευρώ.

Οι «πράσινοι» δεδομένα θα τον φωνάξουν το προσεχές διάστημα, ώστε να συζητήσουν τη λύση του συμβολαίου του, που έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2020, αλλά φαίνεται ότι ο Γάλλος δεν είναι διατεθειμένος να πει εύκολα το «ναι» αν δεν πάρει ένα μεγάλο μέρος ως αποζημίωση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ