Ανατροπή και μένει ο Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό

Ανατροπή και μένει ο Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό

Έτοιμος για το πρώτο μπαμ του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός. Όλα δείχνουν ότι κρατά τον 26άχρονο σπουδαίο πορτιέρο. Τι έλεγε ο Πορτογάλος στον Ρέντη. Τρέχουν οι εξελίξεις…

Φτιάχνει βαλίτσες ο Ζοσέ Σα. Απόψε κιόλας αναχωρεί για την Πορτογαλία καθώς για εκείνον η φετινή σεζόν τελείωσε. Δεν ταξίδεψε στην Λάρισα ως γνωστόν για το ματς με την ΑΕΛ. Έμεινε στην Αθήνα και αυτό διότι όπως φαίνεται βρίσκεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του. Ο πολύς Ζόρζε Μέντες ή κάποιος από τους συνεργάτες του. Προφανώς ο εκπρόσωπος της εταιρίας Gestifute δεν ήρθε για διακοπές. Αλλά για να κουβεντιάσει με τον Ολυμπιακό. Κυρίως για τον Σα, αλλά και για τους υπόλοιπους πελάτες της εταιρίας στους Ερυθρόλευκους (Χασάν, Ντίας, Ποντένσε, Μιράντα).

Μαζί θα φύγουν από τη χώρα μας ο μάνατζερ και ο τερματοφύλακας τις επόμενες ώρες. Ο Ζοσέ Σα όμως με την υποχρέωση να επιστρέψει. Αν ισχύει πως ουσιαστικά συμφώνησε προφορικά με τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει να φορά τα κόκκινα γάντια την επόμενη τριετία.

Οι Ερυθρόλευκοι, του έχουν καταθέσει καιρό τώρα μια πρόταση με συνολικές αποδοχές 2 εκατ. ευρώ, συν πολλά μπόνους στόχων. Ο 26άχρονος λοιπόν φαίνεται πως ουσιαστικά τα βρήκε μαζί τους. Ή τέλος πάντων είναι πολύ κοντά στο να βρει. Παρότι στο παιχνίδι έχει μπει για τα καλά η Μπέτις, αλλά υπάρχει για εκείνον και το ενδεχόμενο της επιστροφής στην Πόρτο μετά την εξέλιξη Κασίγιας και το σοβαρό πρόβλημα του Ισπανού πορτιέρο. Οι δύο συγκεκριμένες υποθέσεις είχαν μπερδέψει για τα καλά το θέμα. Το είχαν κάνει… ντέρμπι.

Ο ίδιος όμως σήμερα το πρωί στον Ρέντη, εμφανώς ευδιάθετος δεν έκρυβε σε κουβέντες με τους συμπαίκτες του πως όλα πάνε προς την σωστή κατεύθυνση. «Είμαστε πολύ κοντά. Εδώ θα συνεχίζω» έλεγε σε συμπαίκτες του. Και για να το λέει ο ίδιος προφανώς κάτι παραπάνω θα ξέρει. Βεβαίως στις μεταγραφικές ιστορίες μέχρι να πέσουν οι υπογραφές είναι όλα ρευστά. Αλλά η ουσία δεν αλλάζει.

Ο Σα τα έλεγε αυτά σήμερα σε συμπαίκτες του. Ο ίδιος άναψε την ένδειξη «παραμονή» στο λιμάνι. Και αν επιβεβαιωθεί; Ο Ολυμπιακός μόλις έκανε το πρώτο «μπαμ» του καλοκαιριού. Διότι ενδεχόμενη παραμονή του Πορτογάλου και μεταγραφή του από την Πόρτο (με χρήση της οψιόν 2,5 εκατ ευρώ) είναι ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση! Όχι απλά ένας καλός τερματοφύλακας στο ρόστερ, αλλά ο τερματοφύλακας αυτής της ομάδας.

Φυσικά οι Ερυθρόλευκοι κατά την προσφιλή τους συνήθεια για τα μεταγραφικά δεν λένε το παραμικρό. Και δεν θα το κάνουν μέχρι να έχουν στα χέρια τους υπογραφές. Δεν αποτελεί για εκείνους εξαίρεση το θέμα του Ζοσέ Σα. Η αίσθηση που υπάρχει όμως εδώ και λίγη ώρα είναι πως πάμε για happy end σε αυτή την δύσκολη διαπραγμάτευση για έναν τερματοφύλακα που φέτος αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα κλειδιά της νέας ομάδας που σχηματίστηκε στο μεγάλο λιμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ