ΠΑΟΚ: Θέλει να γράψει «χρυσή» ιστορία

ΠΑΟΚ: Θέλει να γράψει «χρυσή» ιστορία

Ο ΠΑΟΚ με θετικό αποτέλεσμα στους Ζωσιμάδες θα πετύχει τον δεύτερο του στόχο που είναι το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα με την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και να γιορτάστηκε με κάθε λαμπρότητα, όμως υπάρχει ένας ακόμα στόχος που πρέπει να επιτευχθεί. Αυτός δεν είναι άλλος από το αήττητο στο Πρωτάθλημα.

Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ δεν είναι αδιάφορο. Είναι ένα ματς τελικός που μπορεί να δώσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ καμία άλλη ελληνική ομάδα: Το αήττητο Πρωτάθλημα με την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με ομιλία του στα αποδυτήρια της ομάδας έδειξε πως το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες είναι ιδιαίτερο, καλώντας τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν αυτό που ακολουθεί γιατί θα έχουν την δυνατότητα να γράψουν τα ονόματα τους σε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του σωματείου. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ μετρά 25 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και αυτό σημαίνει ότι ακόμη και ισοπαλία στα Γιάννινα, θα έχει καλύτερη επίδοση από 24-6 του αήττητου Παναθηναϊκού το 1964.

Σ’ αυτό το τελευταίο παιχνίδι για το Πρωτάθλημα τα προβλήματα για τον Ρουμάνο τεχνικό δεν λείπουν. Ο Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να κάνει τις επιλογές του μετρώντας και το γεγονός ότι υπάρχει και ο τελικός του Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα. Γι’ αυτό τον λόγο δεν πήρε το παραμικρό ρίσκο με την χρησιμοποίηση του Λέο Μάτος και τις μικροενοχλήσεις που είχε στον προσαγωγό. Τον άφησε εκτός αποστολής για να ακολουθήσει το πρόγραμμα που πρέπει και να είναι απόλυτα έτοιμος στον τελικό.

Αυτός που θα κληθεί να αγωνιστεί στη θέση του παρότι τον μάθαμε ως αριστερό μπακ είναι ο Αλίν Τόσκα. Υπήρχε η σκέψη να δοκιμάσει από τώρα, αυτό που θα δούμε από τη νέα χρονιά, τον Δημήτρη Λημνιό. Όμως έκρινε πως θέλει τον νεαρό να είναι έτοιμος για τον τελικό με την ΑΕΚ Βέβαια δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο και ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να δούμε τον Λημνιό να αγωνίζεται έστω και 10-15 λεπτά ως αλλαγή στην άμυνα παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός.

Με βάση το πλάνο που έχει ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να δούμε μια ενδεκάδα με αλλαγές σε άμυνα και κέντρο. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης. Ο Τόσκα δεξιά, ο Γιάννούλης αριστερά και στο κέντρο της άμυνας ο Κρέσπο με έναν εκ’ των Ίνγκασον ή Βαρέλα. Στη μεσαία γραμμή οι Κάνιας και Ολιβέιρα. Στις πτέρυγες οι Μπίσεσβαρ και Ζαμπά, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ