Συνεχίζει το… πρέσινγκ για Βράνιες η ΑΕΚ

Συνεχίζει το… πρέσινγκ για Βράνιες η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ συνεχίζει να πιέζει ώστε να βρεθεί λύση στην περίπτωση του Βράνιες και όπως όλα δείχνουν θα «φορτσάρει» μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ είναι σε αναζήτηση παίκτη που θα έχει ηγετικά χαρακτηριστικά στην άμυνα και οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν καταλήξει πως αυτός θα είναι ο Όγκνιεν Βράνιες ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ομάδα της Άντερλεχτ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρώτες επαφές τους Βέλγους, με σκοπό ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός να επιστρέψει στη Ελλάδα έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή να έχει δηλώσει ανοιχτά πως θέλει να γυρίσει στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρουν κάποιες πληροφορίες, η «Ένωση» είναι η μοναδική ομάδα που βρίσκεται στο παιχνίδι της απόκτησης του Βράνιες, καθώς δεν φαίνεται να έχει βρεθεί κάποιος άλλος σύλλογος που θα διεκδικήσει τον Βόσνιο.

Έτσι στη ΑΕΚ θα εντείνουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες απόκτησης του μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΠΑΟΚ, θέλοντας όπως όλα δείχνουν, να αφοσιωθούν στην περίπτωση του Βράνιες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ