Παναθηναϊκός : Το πλάνο του mr. Chipita – Βάζει 600.000 ευρώ και ζητάει στήριξη

Παναθηναϊκός : Το πλάνο του mr. Chipita – Βάζει 600.000 ευρώ και ζητάει στήριξη

Τι έχει στο μυαλό του ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Μπαίνει ως εγγυητής και ως αξιόπιστος «παίκτης» της επιχειρηματικής αγοράς και περιμένει βοήθεια από παντού.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος είναι ο άνθρωπος που θέλει να βγει μπροστά σαν εγγυητής του Παναθηναϊκού, να κάνει άνοιγμα τόσο στον κόσμο της ομάδας, όσο και σε άλλους επιχειρηματίες προκειμένου να σωθεί καταρχήν η φετινή χρονιά και στη συνέχεια να προχωρήσει ο σύλλογος και να επανέλθει στην κανονικότητα που ορίζει η ιστορία του.

Ο mr. Chipita μίλησε για πρώτη φορά με τον Βασίλη Κωνσταντίνου πριν από 20 μέρες, καθώς και με παλαιμάχους τόσο της παλαιότερης (Δομάζο, Αντωνιάδη), όσο και της νεότερης γενιάς (Καραγκούνη, Μπασινά, Σεϊταρίδη) και τους εξέφρασε κάποιες από τις σκέψεις του προκειμένου να βγει ο Παναθηναϊκός από την πολύ δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος ενισχύει κάθε χρόνο την ΠΑΕ Παναθηναϊκός βάζοντας περίπου 500.000 ευρώ και πλέον θέλει να μπει μπροστά σαν εγγυητής και σαν ο άνθρωπος που θα εμπνεύσει τόσο τον κόσμο, όσο και επιφανείς Παναθηναϊκούς προκειμένου να βάλουν χρήματα. Όχι σαν μεγαλομέτοχος ή διοικητικός ηγέτης και σίγουρα όχι μόνος του, αφού δεν μπορεί να σηκώσει όλο το οικονομικό βάρος.

Σκοπός του είναι αρχικά να βγει η χρονιά χωρίς άλλα προβλήματα και σκοπεύει μόνο για φέτος να βάλει ο ίδιος περίπου 600.000 ευρώ προκειμένου να βοηθήσει από την πλευρά του. Παράλληλα, με το καλό όνομα που έχει στην επιχειρηματική αγορά θεωρεί πως μπορεί να πείσει κι άλλους επιχειρηματίες να βοηθήσουν σε αυτές τις πολύ δύσκολες μέρες που περνάει ο σύλλογος.

Δεν αποκλείεται στη σημερινή συνάντηση που θα έχει στο Χίλτον με τους παλαίμαχους να υπάρξουν και συνεργάτες του, αλλά και άλλοι επιχειρηματίες, που έχει συζητήσει μαζί του ο Θεοδωρόπουλος όλες τις προηγούμενες μέρες και τους έχει αναπτύξει το πλάνο που έχει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ