«Ο Λάμπρου συζητά ανανέωση με ΠΑΟΚ, θα εξετάζαμε πρόταση της Σπόρτινγκ»

«Ο Λάμπρου συζητά ανανέωση με ΠΑΟΚ, θα εξετάζαμε πρόταση της Σπόρτινγκ»

Ο μάνατζερ του Λάμπρου μίλησε στην «Ojogo» για το παρόν και το μέλλον του νεαρού επιθετικού ο οποίος έχει συμβόλαιο στον Δικέφαλο.

Από χθες (4/5) στην Πορτογαλία γράφτηκε ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενδιαφέρεται για τον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος κάνει φέτος μια εξαιρετική σεζόν ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Σε 27 επίσημα ματς έχει 8 γκολ και 10 ασίστ, ενώ το τρέχον συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2020.

Σήμερα (5/5) η «Οjogo» συνεχίζει τις αναφορές της στο ενδιαφέρον για τον νεαρό επιθετικό που ανήκει στον Δικέφαλο, για τον οποίο οι Πορτογάλοι φέρονται διατεθειμένοι να πληρώσουν κοντά στα 3 εκ. ευρώ!

Αυτήν τη φορά υπάρχουν δηλώσεις του μάνατζερ του Λάμπρου, του Τάσου Παπαδόπουλου, ο οποίος τόνισε: «Αυτή τη στιγμή, είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ, κάτι που είναι γνωστό. Η Σπόρτινγκ ξέρει ποια είναι η ρήτρα του παίκτη.

Σίγουρα, η περίπτωση της Σπόρτινγκ θα ήταν ενδιαφέρουσα, αν είχαμε κάποια πρόταση στα χέρια μας, θα την εξετάζαμε, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που μας απασχολεί, είναι η ανανέωση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Λάμπρου, είναι ένας νεαρός παίκτης, με φοβερές δυνατότητες κι έχει δείξει μόνο το 30% αυτών που μπορεί να κάνει. Ξέρουμε τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ και όπως είπα, θα ήταν πραγματικά μία ενδιαφέρουσα υπόθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ