Σημαντική εξέλιξη για Μιλουτίνοφ και NBA

Σημαντική εξέλιξη για Μιλουτίνοφ και NBA

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αμερική ο Μιλουτίνοφ αρέσει στο Σαν Αντόνιο, όμως αν μετακομίσει στο ΝΒΑ θα είναι, είτε παγκίτης είτε στο NBDL, κάτι που ο ίδιος δεν θέλει.

Στον Ολυμπιακό κινούνται σε ρυθμούς… Αναστόπουλου όμως είναι δεδομένο ότι κοιτούν και την επόμενη μέρα της ομάδας. Ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα έρθουν και ποιοι θα μείνουν. Μιλώντας για το τελευταίο, σημαντικό για τον Ολυμπιακό θα είναι το τι θα συμβεί με τον Νικόλα Μιλουτίνοφ και το ΝΒΑ.. Μία πολύ ευχάριστη είδηση έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Σέρβος σέντερ θέλει να μετακομίσει στους Σπερς όντας όμως μέλος της ομάδας και όχι μεταξύ των σπιρουνιών και της αναπτυξιακής Λίγκας του ΝΒΑ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ του The Athletic:

«Οι Σπερς εκτιμούν ιδιαίτερα τις εμφανίσεις του και τους αρέσει το προφίλ του, αλλά πριν τον εντάξουν στο δυναμικό τους, θα πρέπει να ερευνήσουν την αγορά για να δουν τι έχει αξία και την αξίζει να πάρουν. Δεν φαίνεται να αποτελεί (ο Μιλουτίνοφ) προτεραιότητα και οι Τεξανοί θα πρέπει πρώτα να δουν πως θα μοιάζει το ρόστερ τους κι αν υπάρχει θέση γι αυτόν.

Αυτή τη στιγμή οι Σπερς έχουν ανάγκη στο ποστ από πίβοτ και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν πάρουν κάποιον το καλοκαίρι.

Αν και έχει δείξει ενδιαφέροντα πράγματα, υπάρχουν ερωτηματικά για το αν είναι έτοιμος να προσαρμοστεί στο ΝΒΑ. Οπότε, μπορεί να τον υπογράψουν, αλλά θα περάσει πολύ από τον χρόνο του στον πάγκο ή στους Austin Spurs».

ΤΟ ΝΒΑ BUY OUT ΤΟΥ «ΜΙΛΟΥ»

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει «δεμένο» με συμβόλαιο τον Μιλουτίνοφ έως το καλοκαίρι του 2020. Εάν οι Σπερς ή όποια άλλη ομάδα του ΝΒΑ πάρει τα δικαιώματά του από τα «Σπιρούνια» και θέλει να αποκτήσει τώρα τον Σέρβο σέντερ, θα πρέπει να καλύψει το NBA buy out που έχει στο συμβόλαιό του ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Πόσο είναι το ποσό που πρέπει να λάβει ο Ολυμπιακός για να μην μπορεί να εμποδίσει την αποχώρηση του Μιλουτίνοφ; Όταν ο Σέρβος ανανέωσε το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2017, το NBA buy out καθορίστηκε περίπου στο 1.000.000 €. Ένα ποσό που δεν είναι απλό να δοθεί από οποιαδήποτε ομάδα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, εάν δεν πρόκειται για παίκτη που θα έχει σημαντικό ρόλο στο rotation και θα λάβει συμβόλαιο 4-5 εκατ. ευρώ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ