Ράσταβατς: «Δεν είχαμε το κατάλληλο αγωνιστικό επίπεδο»

Ράσταβατς: «Δεν είχαμε το κατάλληλο αγωνιστικό επίπεδο»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Ξάνθης μετά τα εφτά γκολ που δέχτηκε η ομάδα του από τον Αρη.

 

Στην αλλαγή της αγωνιστικής συμπεριφοράς της Ξάνθης μετά από το 3-2 εντόπισε ο Μίλαν Ράσταβατς την κατάρρευση της ομάδας του, που τελικά ηττήθηκε από τον Άρη δεχόμενη συνολικά εφτά τέρματα.

Ως θετικό στοιχείο, επέλεξε να κρατήσει την ευκαιρία που δόθηκε στον 18χρονο Θυμιάνη.

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ξάνθης:

«Θέλω να συγχαρώ τον Άρη για αυτή τη νίκη. Θέλω να απολογηθώ στους δικούς μας οπαδούς για τη σημερινή ήττα. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, στα δυο τρίτα του αγώνα προσπαθήσαμε και κάναμε αυτά που έπρεπε. Μετά το 3-2 είναι σαν να σταμάτησε να παίζει η ομάδα. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή σε ανταγωνιστικό επίπεδο και πραγματικά ήταν πολύ άσχημη. Δεν ήταν κάτι συνηθισμένο για εμάς. Δεν είμαστε ομάδα που δέχεται τόσα πολλά γκολ.

Δεν καταφέραμε να το αντιμετωπίσουμε. Είχαμε ένα σχέδιο, να δώσουμε ευκαιρία σε ένα νέο παιδί να παίξει στη Super League, και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Θυμιάνη. Φυσικά είχαμε και την ιδέα να βοηθήσουμε την ομάδα, δίνοντας χρόνο σε παίκτες που προέρχονται από μακροχρόνιους τραυματισμούς.

Στο τέλος, όμως, όλα αυτά τα στοιχεία δεν μας άφησαν καλή εικόνα και το αποτέλεσμα που θέλαμε, πέρα από την εμφάνιση του Θυμιάνη. Δεν είχαμε το κατάλληλο αγωνιστικό επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ