Πέλκας: «Άλλο επίπεδο ο ΠΑΟΚ με Σαββίδη»

Πέλκας: «Άλλο επίπεδο ο ΠΑΟΚ με Σαββίδη»

Ο επιθετικός του Δικέφαλου του βορρά, Δημήτρης Πέλκας, τόνισε ότι όλοι θα θυμούνται για πάντα το φετινό επίτευγμα του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Πέλκας έβγαλε και τις δύο ασίστ στα δύο γκολ του ΠΑΟΚ στη νίκη στα Γιάννινα με 2-0. Μιλώντας στη NOVA αναφέρθηκε στο αήττητο πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Δικέφαλος, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Αρχικά τόνισε: «Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ως πρωταθλητές, με στόχο να κερδίσουμε, να γράψουμε την δική μας ιστορία, να κάνουμε το ρεκόρ το οποίο δεν έχει ξανά γίνει γιατί ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες ισοπαλίες από εμάς, αυτό καταφέραμε, αυτό κάναμε και από αύριο θα αρχίσουμε να δουλεύουμε γιατί έχουμε έναν τελικό μπροστά μας κόντρα στην ΑΕΚ».

Ερωτηθείς για το αήττητο πρωτάθλημα, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε στο μυαλό μας πρώτα να πάρουμε το πρωτάθλημα, από την στιγμή που πλησιάζαμε αυτό και βλέπαμε ότι κρατάμε και το αήττητο, μπήκε και αυτός ο στόχος. Ήμασταν συνειδητοποιημένοι σε όλα τα παιχνίδια, έχουμε καλή χημεία στην ομάδα και αυτό που έγινε θα το θυμόμαστε για πάντα. Θα το διηγούμαστε στα παιδιά μας και θα το λέμε με καμάρι τα επόμενα χρόνια».

Σχετικά με τους έντονους πανηγυρισμούς και από τους ξένους παίκτες της ομάδας, ανέφερε: «Όλοι όσοι ήρθανε εδώ, αγαπήσανε την ομάδα, όλοι σχεδόν αυτά τα χρόνια είχανε από μια επιτυχία, φέτος ήρθε και το πρωτάθλημα, νιώθουν και είναι όλοι σημαντικοί, η ομάδα τους αγκάλιασε από την αρχή, είναι κάτι το ξεχωριστό».

Για τα όσα έχει πετύχει ο Δικέφαλος τα τελευταία χρόνια: «Ο ΠΑΟΚ άλλαξε επίπεδο από τον ερχομό του κ. Σαββίδη, έδειξε εμπράκτως τις προθέσεις του, έγιναν κάποια λάθη, το καταλάβαμε αυτό, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που δουλεύει στην ομάδα αλλά τα διορθώσαμε, και έχουν μπει οι βάσεις για τα καλύτερα. Έχει τα φόντα ο σύλλογος και τον άνθρωπο που πρέπει για να στηρίξει ώστε να έχουμε και άλλες επιτυχίες».

Ερωτηθείς για την απόδοση του στην αρχή της σεζόν και αν επηρεάστηκε από τα όσα έγιναν την περυσινή σεζόν με την ΑΕΚ αλλά και την πρόταση που είχε από ομάδα της Τουρκίας: «Δεν θέλω να το σκέφτομαι έτσι, αλλά προφανώς θα επηρεάστηκα. Δεν μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο, πέρυσι στεναχωρήθηκα πολύ, κάναμε δυνατή σεζόν και πραγματικά ένιωσα πολύ άδειος μετά τα ματς που μας τα πήρανε όπως μας τα πήρανε. Από εκεί και πέρα το σημαντικό είναι να βγαίνεις δυνατός από τέτοιες στιγμές που έρχονται, ακόμα και στα κακά, να δουλεύεις, να βάζεις κάτω το κεφάλι και να μην τα παρατάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ