Χιμένεθ: «Ήθελα να δω ανταγωνιστική ΑΕΚ πριν τον τελικό και την είδα»

Χιμένεθ: «Ήθελα να δω ανταγωνιστική ΑΕΚ πριν τον τελικό και την είδα»

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε για την εικόνα της ΑΕΚ στη Λιβαδειά πριν τον τελικό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Να δει την ΑΕΚ ανταγωνιστική πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ήθελε ο Μανόλο Χιμένεθ στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τους Βοιωτούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη σημερινή εικόνα της ΑΕΚ: «Η αλήθεια είναι πως αυτή την εικόνα περίμενα. Δεν βοήθησε ούτε ο άνεμος, ούτε το ύψος του χόρτου στο γήπεδο. Ήθελα να δω την ομάδα να παίξει, να είναι ανταγωνιστική πριν τον τελικό του κυπέλλου και ήταν μια ομάδα απέναντι μας που μας έβαλε αρχικά δύσκολα».

Για την προετοιμασία για τον τελικό και για το ενδεχόμενο να ρίξει το βάρος στην ψυχολογική προετοιμασία:

«Όλα είναι πολύ σημαντικά. Σ’ ένα τόσο σημαντικό ματς όπως ο τελικός του κυπέλλου, τα πάντα κρίνονται σε μικρές λεπτομέρειες»

Για τον Τσιγκρίνσκι και για τον Μπογέ: «Ο Τσιγκρίνσκι είναι ένας παίκτης που μπήκε καλά σήμερα, παρόλο που για μεγάλο διάστημα ήταν εκτός. Αυτό που έκανε σήμερα ήταν να μπει. Αν δεν έχει ενοχλήσεις θα είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα υπολογίζω για τον τελικό. Για τον Λούκα όλοι πιστεύαμε πως ήταν πιο σοβαρός τραυματισμός. Ευτυχώς τόσο η συμβολή του ιατρικού επιτελείου, όσο και η συμπεριφορά του ίδιου, ήταν τέτοια, που τον βοήθησαν να γυρίσει πολύ νωρίτερα και να φανεί πως ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός».

Για τον Λόπες: «Αυτό το παιδί το αξίζει, μ’ όσα έχει περάσει. Είναι ένα παιδί πολύ συναισθηματικό. Όσοι έχουμε υποφέρει από τραυματισμούς, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να δουλεύεις στην σκιά. Ήθελα στο ματς με την Λάρισα, να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στον Λόπες, δεν προσφέρθηκε όμως το παιχνίδι.

Σήμερα ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Λόπες και στον Γιαννούτσο, λόγω της δουλειάς που έκανε το τελευταίο δίμηνο. Κάθε κίνηση που έκανε ο Λόπες μέσα στο γήπεδο, είχα μια ανησυχία. Το σημαντικό είναι πως θα τον βοηθήσει πάρα πολύ και για την επόμενη αποστολή που είναι ο τελικός του κυπέλλου, αλλά και για την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ