Μπακασέτας: «Η ΑΕΚ δεν μπορεί να αντέξει τρίτο χαμένο τελικό από τον ΠΑΟΚ»

Μπακασέτας: «Η ΑΕΚ δεν μπορεί να αντέξει τρίτο χαμένο τελικό από τον ΠΑΟΚ»

Ο Τάσος Μπακασέτας σε δηλώσεις του μετά την επικράτηση της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού (3-0), έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον επικείμενο τελικό Κυπέλλου

Ο Τάσος Μπακασέτας εκ των σκόρερ της ΑΕΚ στο ματς με τον Λεβαδειακό (3-0) συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έστειλε  το δικό του μήνυμα ενόψει του σαββατιάτικου τελικού 11/5 στο ΟΑΚΑ.

Ο μέσος της Ένωσης τόνισε ότι στο Κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, όλοι είναι προσηλωμένοι στο ντέρμπι των Δικεφάλων και δήλωσε ότι ο εγωισμός της ΑΕΚ δεν μπορεί να αντέξει τρίτο χαμένο τελικό από τον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Μπακασέτα στη NOVA:

«Δεν θέλω να μπω από τώρα σε σύγκριση της ομάδας με τον ΠΑΟΚ. Έχω να πω ότι δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα, συγχαρητήρια στην ομάδα του. Το παιχνίδι που έρχεται θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι και για τους δύο. Αυτή η εβδομάδα που θα περάσει θα είναι πολύ ιδιαίτερη για μας και θέλουμε να αναλύσουμε πολύ καλά τον αντίπαλο.

Πιστεύω πως έτσι ενωμένοι όσο είμαστε τον τελευταίο καιρό, μπορούμε να το κατακτήσουμε. Είναι αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν ήταν πολύ μεγάλη η εναλλαγή των συναισθημάτων.

Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε σε αυτά, έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές με πολλή αμφισβήτηση, η οποία ήταν λογική σε κάποιο βαθμό. Είναι ένα τελευταίο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ και είμαστε πολύ προσηλωμένοι σε αυτό.

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να αντέξει τρίτο χαμένο τελικό από τον ΠΑΟΚ, θα είναι κάτι πολύ άσχημο για την ιστορία της ομάδας και για εμάς τους παίκτες. Θα θίξει πάρα πολύ τον εγωισμό μας. Είμαι πεπεισμένος πως όπως δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό, είμαστε απόλυτα έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ