«Στην Αθήνα άνθρωπος της Φενέρ για τον Κουρμπέλη»

«Στην Αθήνα άνθρωπος της Φενέρ για τον Κουρμπέλη»

Δυναμικά φαίνεται να κινείται η Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη σύμφωνα με δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας.

Η Φενέρμπαχτσε έχει στραμμένα τα ραντάρ της και προς την ελληνική αγορά ενόψει καλοκαιριού, με τον Κουρμπέλη να την απασχολεί πολύ σοβαρά σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει το sporundibi.com και ο δημοσιογράφος Ουμίτ Ερόλ, ο τεχνικός διευθυντής της Φενέρ, Νταμιέν Κομολί, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, με σκοπό να εξετάσει τις προϋποθέσεις της απόκτησης του αμυντικού χαφ του τριφυλλιού, μεταξύ άλλων περιπτώσεων.

Ο Κουρμπέλης που είναι αρχηγός του Παναθηναϊκού και διεθνής με την Εθνική, είχε μια γεμάτη σεζόν σε Superleague και Κύπελλο Ελλάδος με 27 συμμετοχές 2 γκολ και 2 ασίστ και είναι λογικό να τραβάει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού.

Όπως και να έχει ο Κομολί, μετά τις επαφές που θα έχει με διάφορους παράγοντες, μάνατζερ και εκπροσώπους παικτών, θα παρουσιάσει την πρόοδό του στη διοίκηση της Φενέρ, με τις εξελίξεις στην υπόθεση Κουρμπέλη μεταξύ άλλων να αναμένονται στο επόμενο διάστημα.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και η πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να το ανανεώσει προσφέροντας στον Κουρμπέλη μια λογική βάσει οικονομικών δεδομένων αναπροσαρμογή στο οικονομικό σκέλος. Αν όμως έρθει πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ με το… κατάλληλο νούμερο, δεν αποκλείεται ο πρώην αμυντικός χαφ του Αστέρα Τρίπολης να γίνει κάτοικος Κωνσταντινούπολης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ