ΑΕΚ: Toυς «τρέλανε» ο… τρελαμένος για τον τελικό Μπογέ

ΑΕΚ: Toυς «τρέλανε» ο… τρελαμένος για τον τελικό Μπογέ

Η «δίψα» του Αργεντινού επιθετικού για τον πρώτο τίτλο της καριέρας του και η αποθεραπεία-ρεκόρ, από τον τραυματισμό στον χιαστό.

Μετά το παιχνίδι με τη Λαμία έγινε γνωστό πως ο Λούκας Μπογέ έχει πρόβλημα στον οπίσθιο χιαστό, με τις εκτιμήσεις για την επιστροφή του στη δράση, να μην είναι αισιόδοξες. Όλα συνηγορούσαν πως ο Αργεντινός άσος δεν θα προλάβαινε να αγωνιστεί σε άλλο ματς για φέτος, χάνοντας έτσι τον τελικό κυπέλλου.

Η παραπάνω πρόβλεψη βρήκε από την αρχή… αντίλογο, καθώς ο Μπογέ τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως θα δώσει το παρών στο μεγάλο ματς. Ένα ματς που περίμενε πως και πως, μιας και θα του έδινε την ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του.

Ο 23χρονος άσος όχι μόνο φάνηκε συνεπής στα όσα έλεγε, αλλά έσπασε όλα τα κοντέρ, επιστρέφοντας στη δράση πολύ νωρίτερα! Ο Μπογέ μπήκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, παίρνοντας μάλιστα και χρόνο συμμετοχής. Κάτι που είχε ζητήσει από τον προπονητή του, προκειμένου να διατηρήσει τον ρυθμό του, ενόψει τελικού.

Όπως είναι λογικό η ψυχολογία του Μπογέ βρίσκεται στα ύψη τα τελευταία 24ωρα, μιας και ο Αργεντινός επιθετικός κατάφερε να πετύχει τον μεγάλο στόχο του και να επιστρέψει στη δράση σε χρόνο ρεκόρ.

Ο Μπογέ δείχνει τεράστια «δίψα» για τον τελικό και την ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Ένα ματς που δεν γινόταν να χάσει με τίποτα, όπως τόνιζε άλλωστε από την αρχή στους συμπαίκτες του. Μάλιστα, δεν ξέχασε να… υπενθυμίσει τα όσα έλεγε στα αποδυτήρια εδώ και μέρες, σημειώνοντας με νόημα μετά το ματς με τον Λεβαδειακό όπου και αγωνίστηκε, πως «σας το έλεγα, δεν γινόταν να λείψω από τον τελικό»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ