«Σύντομα περισσότερα», προανήγγειλε ο Μουνιέ (pic)

«Σύντομα περισσότερα», προανήγγειλε ο Μουνιέ (pic)

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός περιμένει κρούση από τον Παναθηναϊκό για το διαζύγιο, αλλά δεν θα είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Ο Αντονί Μουνιέ δεδομένα δεν βρίσκεται στις επιλογές του Γιώργου Δώνη. Ο 32χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε, εξαιτίας τριών σοβαρών τραυματισμών, να δικαιολογήσει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του και φυσικά να δείξει την αξία του.

Επαιξε μόλις σε έντεκα ματς πρωταθλήματος, το τελευταίο με τον ΟΦΗ και έκτοτε δεν ήταν καν στην αποστολή στα ματς με Ατρόμητο και Παναιτωλικό. Γνωρίζει και ο ίδιος ότι θα κληθεί να συζητήσει για τη λύση του συμβολαίου του, που έχει ισχύ έως το 2020. Το καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει ο Παναθηναϊκός να παραμείνει έναν ακόμα χρόνο Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει δεχθεί κρούση από τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα.

Ο ίδιος, πάντως, δεν είναι εύκολος στις διαπραγματεύσεις. Στην ηλικία του και με τις τελευταίες σεζόν που έχει κάνει στην καριέρα του, δεν θα είναι εύκολο να βρει τις 425.000 ευρώ που παίρνει στον Παναθηναϊκό και θα θελήσει να πάρει μία γερή αποζημίωση.

Ο Μουνιέ, μάλιστα, έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram: «Η σεζόν τελείωσε και δυστυχώς δεν πήγε όπως την είχα φανταστεί για διάφορους λόγους. Παρ’ όλα αυτά, μου επιτράπηκε μία ακόμα φορά να εξελιχθώ σε διάφορα σημεία», ανέφερε και προφανώς εννοεί ότι όσα συνέβησαν φέτος τον έκαναν πιο δυνατό ψυχολογικά. Στο τέλος του μηνύματος, όμως, έγραψε «Περισσότερα σύντομα»… Λογικά περιμένει να ενημερωθεί για τις προθέσεις του Παναθηναϊκού και ν’ αποφασίσει για το μέλλον του.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ