ΑΕΚ: Κατηγορίες Αραβίδη – «Εντολές από ψηλά να μην πληρωθείς!»

ΑΕΚ: Κατηγορίες Αραβίδη – «Εντολές από ψηλά να μην πληρωθείς!»

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Χρήστου Αραβίδη κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ για ποσό που αντιστοιχεί σε οφειλές στην Εφορία

Ο Χρήστος Αραβίδης έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ για οφειλές και εκδικάστηκε αυτή τη Δευτέρα στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης ζητά 100.000 ευρώ από οφειλές στην Εφορία και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια. Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από την Ελευθερία Ρίζου και κατέθεσε ένσταση παρόδου, ότι πλέον έχει αποχωρήσει εδώ και δύο χρόνια από τον σύλλογο και την κατέθεσε καθυστερημένα, ενώ συμπλήρωσε ότι πληρώθηκε κανονικά ο φόρος 20% με τον παίκτη να ζητά 40% και την Ενωση να προσθέτει ότι η διαφορά οφείλεται σε άλλα εισοδήματα του Αραβίδη.

Η πλευρά του παίκτη υποστήριξε ότι πριν την προσφυγή έγιναν δύο προειδοποιήσεις προς την ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ ο πατέρας του παίκτη Μιχάλης ως μάρτυρας τόνισε ότι σε ερώτημα για την οφειλή ο Μηνάς Λυσάνδρου ως εκπρόσωπος της ΑΕΚ τους απάντησε ότι υπάρχει εντολή από τη διοίκηση να μην πληρωθεί.

Φώτης Καραγκιολίδης και Ηλίας Βούρας, αμφότεροι παραιτήθηκαν του δικογράφου της προσφυγής, καθώς το θέμα λύθηκε εξωδικαστικά. Και πλέον απομένει πια μόνο η υπόθεση του Χρήστου Αραβίδη που από ένθερμος οπαδός της ΑΕΚ και με στενές σχέσεις με την Original 21 έφτασε να… σέρνεται στα δικαστήρια με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ